Várnak bennünket a 474/ 2012. számú petíciónk tárgyalására

A Petíciós Bizottság titkársága válaszlevelében pontosan közölte, hogy a 474/2012. számú petíciónk március 20-án kb. 17.15 órakor kerül sorra.

A titkárság munkatársa 16.30-kor várja az egyesületünk delgációját az Altiero Spinelli épület ún. MAIL bejáratánál.

A titkárság teljes levele itt olvasható: Petíciós Bizottság visszajelzése a személyes részvételről ( 2013. március 08-n)

(A levelet azért tesszük közzé, hogy e-mail fiókjaink és telefonjaink használhatóak legyenek végre, ne kelljen a kíváncsiskodóknak a fentiekben közzé tett híreket nehezen megszerezniük tőlünk!)

A Petíciós Bizottság korábbi levelei egyesületünknek:

– 2013. március 01-n

2012. november 05-n

2012. május 15-n

Emlékeztető a petíciónk indításáról (egy éve történt!)

Az SZB elnökség 2012. 03. 13-15. napi ünnepnapok alatt több mint 1800 fő tagunkkal íratta alá személyesen a hivatkozott petíciót, több egyesületi aktivistánk és tagunk szabadidejét és saját pénzét nem kímélő munkája eredményeként, az ország 19 megyéjében. A petíciót az egyesület delegációja 2012. 03. 27-n adta át David Lowe Petíciós Bizottság főtitkárának.

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komment: “Várnak bennünket a 474/ 2012. számú petíciónk tárgyalására”

 1. Balogh István szerint:

  Tisztelt Szolgálat és Becsület !

  Tájékoztatom Önöket, hogy a magánszemélyként benyújtott (korábban Önöknek elküldött )petíciómmal kapcsolatban, az alábbi üzenetet kaptam a Petíciós Bizottság Titkárságától.

  – 1144/2012-es számú petíció (Kérjük ezt a hivatkozási számot valamennyi levelezésben feltüntetni.)
  Tisztelt Balogh István Úr!

  Ezennel tájékoztatom, hogy az Ön által benyújtott petíció szerepel a Petíciós Bizottság 2013. március 20-i brüsszeli ülésének napirendtervezetében. Petíciója a tervek szerint körülbelül 17.15-kor kerül sorra.

  Az ülés során az Európai Bizottság felkérést kap, hogy ismertesse véleményét az Ön petícióját illetően. Ezt követően pedig a képviselők vitatják meg a petíciót és határozat formájában fogalmazzák meg válaszukat.

  Örömmel közölhetem, hogy a bizottsági eljárást a következő linken figyelemmel követheti:

  http://www.europarl.europa.eu/activities/committees/homeCom.do?language=EN&body=PETI; erre élőben vagy – a közvetítés elhalasztása esetén – a rá következő napon van lehetőség.

  Tisztelettel:

  a Petíciós Bizottság titkársága

  European Parliament

  Committee on Petitions

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.