Újra az AB előtt a korhatár előtti nyugdíjak megszüntetéséről szóló beadvány

Az Alkotmánybíróság 2013. február 18-i teljes ülése:

– a lelkiismereti és vallásszabadság jogáról, valamint az egyházak, vallásfelekezetek és vallási közösségek jogállásáról szóló 2011. évi CCVI. törvény alaptörvény-ellenességének megállapítása és megsemmisítése iránt benyújtott alkotmányjogi panaszok vizsgálata (IV/2352/2012.)

– a korhatár előtti nyugdíjak megszűnéséről, a korhatár előtti öregségi ellátásról és a szolgálati járandóságról szóló 2011. évi CLXVII. törvény 5. § (2) és (4) bekezdése, valamint más rendelkezései alaptörvény-ellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányuló alkotmányjogi panasz vizsgálata (IV/2350/2012.)

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komment: “Újra az AB előtt a korhatár előtti nyugdíjak megszüntetéséről szóló beadvány”

  1. pegasus60 szerint:

    Újra semmi hír és információ a tegnapi AB ülésről. Tárgyalták egyáltalán az ombudsman beadványát ??? Valaki tud valami információt, történt valami, vagy újra a jól megszokott halasztás ? Egy jó hét van hátra februárból, a beharangozott EU bizottsági ülés sem jön össze. Új információ van ? Tabajdi foglalkozik még ezzel az üggyel ? Vagy ott kinn már csak legyintenek erre az egészre ? Mindkét fronton meglehetősen kiábrándító a helyzet!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.