Tájékoztató a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom új honlapjára vonatkozóan


A Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom elnöksége és jogsegélyszolgálata új, zárt rendszerű „pertársasági” oldalt üzemelt be a www.szoli.org honlap címen.

A jelenlegi www. szoli.eu honlapunk is működik folyamatosan, e felületen főleg híreket közlünk, míg a szoli.org honlapunkon – annak belső független részén – a jogsegélyszolgálatunkkal kapcsolatos segítséget lehet megtalálni egyéb híreink mellett. Biztonsági okból a két honlapunk egymástól teljesen független védelmi, szolgáltatói és üzemeltetői rendszerben teljesíti feladatát.

Az új www. szoli.org honlap „zárt” rendszere azt jelenti, hogy Jogsegélyszolgálatunk oldala – biztonsági okokból – a szoli.org honlaptól teljesen elkülönített rendszer és az itt található tartalmakat (amelyek csak a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom Tagjai részére szólnak!), csak jelszavas bejelentkezés után lehet elérni.

Tájékoztatjuk tisztelt Tagjainkat, hogy ezt a „zárt” rendszerű pertársasági oldalt többszörös védelemmel biztosítjuk az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében.

Ezúton tájékoztatjuk arról is tisztelt Tagjainkat, hogy a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom elnöksége, ügyintézői és jogsegély szolgálata által a Tagokkal kapcsolatos adatok kezelése megfelel „az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak!

Tájékoztatjuk tisztelt Tagjainkat, hogy a belépési jelszót első alkalommal a Tagunk e-mail-ban megküldött írásbeli kérelmére küldi ki a Jogsegélyszolgálat az ezt kérő Tagjaink részére az alább ismertetett módon!

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt Tagjait, hogy belépési jelszó iránti igényüket, „Regisztrációs kérelem” címmel kizárólagaz szbjogsegely@gmail.com elektronikus címre szíveskedjenek megküldeni.

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt Tagjait, hogy az szbjogsegely@gmail.comelektronikus címre küldött „Regisztrációs kérelem” tárgyú e-mail-ban a szöveg részbenazonosítsák magukat a nevüka regisztrációs (tagsági) számuk és megyei besorolásuk egyidejű megadásával.

Az e-mail elküldését követően rövid időn belül (általában egy-hét nap) a jogsegélyszolgálattól kapnak egy üzenetet, amelyben megtalálják a bejelentkezéshez szükséges jelszót. Az e-mail cím minden esetben az Önök nálunk nyilvántartott e-mail címe lesz. A jelszó kiküldésére csak egy alkalommal kerül sor.

Fontos! Arról az e-mail címéről küldjék a „Regisztrációs kérelem” tárgyú e-mail-t, amelyiket kapcsolattartás céljára megadtak a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom részére.

A rendszert üzemeltető jogsegélyszolgálat vezető a jelszó kiküldése előtt minden kérelmező esetén ellenőrzi a személy tagsági viszonyának meglétét a regisztrációs (tagsági) szám alapján.

A tagsági viszony hiánya esetén a nevezett nem kap belépési jogosultságot a zárt rendszerbe történő belépésre!

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt Tagjait, hogy amennyiben megváltozott az e-mail címük, vagy az még nem szerepel a nyilvántartásban (és erre vonatkozóan szervezetünket nem tájékoztatták) akkor ezt a hiányosságot haladéktalanul pótolják!

www.szoli.org honlap címen a bejelentkezés folyamata a következő:

A kezdő oldalon a jogsegélyszolgálat menüpontra kattintva ott a jobb oldali oszlopban töltse ki e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a “Bejelentkezés” feliratú gombra. A sikeres belépés után böngészhet Tudástárunkban, megtekintheti korábbi üzeneteit és az azokra kapott válaszokat, valamint új üzenetet is küldhet nekünk.

Tájékoztatjuk tisztelt Tagjainkat, hogy a jelszóval elérhető rész folyamatos feltöltés alatt van és lesz az aktuális tartalmakkal.

Tájékozató a jogsegély szolgálat tevékenységére vonatkozóan

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt Tagjait, hogy a szolgálati nyugdíjak 2011. december 31. nappal történő megszüntetésével kapcsolatosan csak a saját személyére vonatkozó szolgálati járandósággal szorosan összefüggő munkaügyi,- adóügyi és Tb. ügyi kérdéseiket kizárólag az szbjogsegely@gmail.com elektronikus címre szíveskedjenek megküldeni.

Minden tagsággal kapcsolatos egyéb jellegű kérdést az egyesületi iroda elérhetőségeire küldjenek!

A jogsegély szolgálat e-mail-ban egy üzenetazonosító megadásával visszaigazolja a kérdés megérkezését. Ez az üzenetazonosító lehetővé teszi a kérdezőnek, hogy tájékozódjon a válaszadás helyzetéről (akár e-mail-ban, akár a www.szoli.org honlap címen), vagy további kapcsolódó kérdést tudjon feltenni.

A kérdéseket a Szolgálat és Becsület jogsegély szolgálatának vezetője a Dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda által biztosított szakjogásznak továbbítja elektronikusan, majd a kérdés beküldőjének elektronikusan küldi meg a szakjogászi választ.

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt Tagjait, hogy az szbjogsegely@gmail.comelektronikus címre küldött kérdés mellett azonosítsák magukat a nevüka regisztrációs (tagsági) számuk és megyei besorolásuk egyidejű megadásával.

Ez azért fontos, mert számtalan e-mail érkezik az ügyvédi irodához és az elnökségi címekre, valószínűleg többen nem a Szolgálat és Becsület tagjai, tagdíjat nem fizetnek, ugyanakkor többletmunkát adnak az egyesületnek és az ügyvédi irodának.

Az ügyvédi iroda szakjogászai csak a jogsegély szolgálat által kezelt – összegyűjtött és továbbított – kérdéseket fogadják el, más odaküldött kérdést válaszolatlanul és figyelmen kívül hagynak!

Egyesületi tagsági viszonnyal nem rendelkező és regisztrációs (tagsági) azonosítót nem használó bajtársainknak az egyesület nem tud, és nem is akar jogi tanácsadást és jogsegélyt nyújtani!

Kérjük, hogy kérdésük elküldése előtt nézzék át Tudástárunkat, mert könnyen előfordulhat, hogy abban azonnal megtalálják a választ kérdésükre (az egyes címekhez tartozó tartalmakat az ügyvédi iroda dolgozta ki egy-egy konkrét ügyhöz kapcsolódóan).

Az szbjogsegely@gmail.com elérhetőségre érkező jogi kérdéseket Dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda által biztosított szakjogász válaszolja meg felelősen.

A Szolgálat és Becsület Elnöke kéri a tisztelt Tagokat, hogy a személyes jogi ügyintézési igényeiket (mivel azokhoz csak rendkívüli esetben tud a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom segítséget nyújtani), a katuskaroly@gmail.com elérhetőségre írják meg, vagy keressék a Szolgálat és Becsület Elnökét a mobiltelefonos elérhetőségein.

A Szolgálat és Becsület Elnöke elérhetőségei:

Egyesület elnöke: Katus Károly nyá. r. alez.

E-mail: katuskaroly@gmail.com

Mobil: +36 70 9354636

+36 70 3261973

Foglalt telefon esetén, SMS-ben írjanak a problémáról, kérésükről röviden, azzal kapcsolatban aSzolgálat és Becsület Elnöke vissza fogja hívni a segítséget kérő Tagunkat.

Az esetleges személyes találkozókat az illetékes szakjogásszal kizárólag az Elnök koordinálja és minden esetben jelen van Budapesten az ilyen megbeszéléseken.

Dr. Kőrösi Zoltán

jogsegély szolgálatvezető

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komment: “Tájékoztató a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom új honlapjára vonatkozóan”

  1. pega31 szerint:

    Tisztelt Szolgálat és Becsület!

    Én már kértem regisztrációhoz jelszót stb.,de ÉRDEMLEGES VÁLASZT NEM KAPTAM!

    E-mailban jeleztem azt is, hogy az itt megadott e-mail boxomat feltörték, kértem, hogy az új e-mail címemre továbbítsák a tájékoztatókat. Ennek ellenére az itt megadott, feltört e-mail címemre kaptam továbbra is a tájékoztatókat.

    Elküldtem a külföldi munkavállalással kapcsolatos nyomtatványt is. Fogalmam sincs, megkapták-e. Megkapták?

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.