Szolgálat és Becsület: perközösségünket lezártuk!

A Szolgálat és Becsület tisztelettel tájékoztatja a fegyveres és rendvédelmi szolgálati járandóságban részesülő bajtársait, hogy a szolgálati nyugdíjak megszüntetése okán életre hívott perközösségünk tagsági létszámát 2011. év végével lezártnak tekintjük. Perközösségünkhöz a jövőben csatlakozni nincs módja és lehetősége senkinek sem.

Ezt az egyesületi elnökségi döntést tegnap, a 2012. január 12-én megtartott jogi megbeszélésen, szakmailag is szükségesnek és célszerűnek állapította meg az egyesületünket és tagjainkat képviselő ügyvédi iroda. A perközösség 2011. év végi tagsági-létszám lezárásának szakmai célszerűségét egyértelműen a perközösség szempontjából egységes per-előkészítési és perképviseleti indokok határozták meg.

A perközösségünkből kimaradt és lemaradt bajtársainknak az ügyeik és gondjaik megoldására az alulról szerveződő KNOÉ érdekvédelmi egyesület (http://www.knoe.hu) elnökségének megkeresését ajánljuk, kizárólagosan őket, senki mást – hangoskodókat, ígérgetőket, hatalmi játszmákhoz szokott háborúskodókat, szélkakas-mutyizósokat, duma-szervezeteket és a virtuális fotelírogató klubokat – nem tudjuk, és nem merjük ajánlani.

Szolgálat és Becsület

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.