Pocaktábornok elégedett népével

Ügyesek voltunk az Emberiség Történetének Legnagyobb Ónos Esőjekor, jobban szerepeltünk, mint az Évszázad Havazása idején, melyet Kormányunk az osztrák aknamunka dacára is sikeresen maga alá gyűrt, SMS-pörölyével verve szét az ifjú erdélyi kamionos párokat fogságba ejtő idegenszívű hótorlaszokat. Tovább a hvg.hu cikkére!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 hozzászólás: “Pocaktábornok elégedett népével”

  1. Agent007 szerint:

    Én két munkaügyi pert vesztettem el, pedig nem akárki képviselt, de jobban utána nézve, a Kúrián bukott el. Megtudtam az eljárt bírókat 2O11.-ben orbánék nevezték ki. Most már értem. Tehát már a Kúria munkaügyi kollégiumába sem azok a bírák ülnek akik ezt megelőzően. Ez a pechem. Jogellenes felmondás kapcsán semmis szerződésben. Pedig futószalagon hozták az ítéleteket a munkavállalók javára. Merje valaki azt állítani, hogy itt jogállam van. EL KELL MENNI SZAVAZNI!!!!

  2. jogfosztott szerint:

    160 millió Ft kártérítést ítélt egy volt rendőrnek a bíróság. A történet szépséghibája, hogy a kártérítést nem magyar rendőr, hanem egy angol kapta. A magyar rendvédelmiek az elvett nyugdíjukért és erkölcsi megalázásukért a „magyar igazságszolgáltatástól” semmit sem kaptak.

    „Baillon perbe fogta volt munkaadóit, és a felmondás miatt kiesett nyugdíja és jövedelme, valamint a személyét ért támadások okán 750 000 fontos (278 millió Ft) kártérítést követelt tőlük. Az utóbbi panaszt a napokban lezárt tárgyalás végén elvetette a bíróság, de a bevételkiesés vádját jogosnak találta, és ezért megszavazott az ex-rendőrnek 430 000 fontot (160 millió Ft).”

    http://www.vezess.hu/vezetunk/autot_rongalt_rendor_megis/49939/

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.