Nyugdíjügy: rossz hír tízezreknek, de vallani kell a magyar kormánynak

Egyelőre üres kézzel kellett távozniuk Brüsszelből a korhatár alatti nyugdíjasokat képviselő szervezetek vezetőinek, az Európai Parlament Petíciós Bizottságának ülésén ugyanis kiderült: az Európai Bizottság nem kíván szerződésszegési eljárást indítani Magyarország ellen. A csatát ugyan elveszítették az érintettek, a háborút azonban még nem. A Petíciós Bizottság nyitva hagyta a petíciót, és hivatalos állásfoglalást kér a magyar kormánytól. Tovább a penzcentrum.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 hozzászólás: “Nyugdíjügy: rossz hír tízezreknek, de vallani kell a magyar kormánynak”

 1. licsa szerint:

  Én a magyar kormánytól kért hivatalos állásfoglalás kapcsán érdeklődnék, hogy arra (a majdani állásfoglalásra) reagálhatnak-e érdemben (felkészülve arra) a petíciót benyújtok? Feltételezem, hogy ez a bizonyos állásfoglalás is tele lesz hazugságokkal, ferdítésekkel, amúgy fideszes módon. (Pl. 37 éves, ereje teljében lévő, ingyenélő, az EU költségvetését is fenyegető, parazitahordáktól kellett megmenteni az EU-t, ezzel a lépéssel, stb. Kormányunk fantáziája határtalan ezen a téren.)
  A bizottság (eddigi) álláspontját volt “szerencsénk” megismerni. Ha most a nagy vizsgálódás kimerül abban, hogy elolvassák még a magyar kormány állásfoglalását is, akkor attól valószínűleg nem fog megváltozni a véleményük. (Sőt!)
  Hogyan folyik tovább ez a bizonyos (bizottsági) eljárás? Felhozhatunk újabb érveket, reagálhatunk a bizottság eddigi megállapításaira, a kormány állásfoglalására? (Mert erről nem szólnak a híradások.) Ha igen akkor ezt hogyan tehetjük meg? A következő ülésen 2×2,5 percben, szóban, vagy lesz lehetőség (és idő) egy komolyabb, írásos érvelésre is?

  • pityke szerint:

   Ebben biztos lehetsz, hogy össze-vissza hazudnak majd.
   Ez, a petícióra elhangzott válasz nekem úgy tűnt, min ha
   G SZ Andristól tanulták volna a félre beszélést. Nyaka tekert, nesze semmi fogd meg jól. Akár az sem lehet véletlen, hogy a tárgyalását korábban már elhalasztották.

 2. BABA szerint:

  Már előre nagyon jól tudták politikusaink,hogy ezzel a beadvánnyal semmire sem fogunk menni,ezért merték ezt meglépni!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.