Na végre: tárgyalja Brüsszel a petíciót!

Az Európai Parlament Petíciós Bizottsága 2013. március 20-n tárgyalja a 474/2012-es számú petíciónkat.

Erről szóló levelet kapott a Szolgálat és Becsület képviselője a Petíciós Bizottság titkárságától. A KNOE társérdekvédelmi egyesület is kapott levelet a 2013. március 20. napi ülésre. A Szolgálat és Becsület a Petíciós Bizottság működési rendje alapján biztosított (rövid) felszólalási időkeretet szükség szerint, bajtársiasan megosztja a társérdekvédelmi egyesület képviselőjével. Erről korábban egyeztetett a két érdekvédelmi egyesület vezetése.

A  Petíciós Bizottság titkárságának a levele: itt olvasható!

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 hozzászólás: “Na végre: tárgyalja Brüsszel a petíciót!”

 1. csefgab szerint:

  Ez az elképesztő, és borzalmas, elfogadhatatlan számomra!
  Több mint egy éven át félre tájékoztatták az unió bizottságait, parlamentjét, meg akivel találkoztak odakint! Brüsszelben először, utána pedig sokáig nem is értették, fel sem fogták hogy mit tettek velünk. Nagyon sok magyar embernek a legnagyobb bizodalma, a legjobban elfogadott testület volt az Alkotmány bíróság. Mióta politikusokból, párt katonákból állították össze, vajon ki bízik már bennük?! És csak tolják, tologatják az ügyünket. Félnek, lefeküdtek a politikának. Ez a testület nem felel meg annak a követelménynek, és elképzelésnek amire létrehozták. Nagyon egyértelmű hogy nem mernek dönteni, amíg az EU nem adja ki az állásfoglalását. Szégyenlik magukat, és nem akarnak “égni”, ha nem egyezne a döntésük az Eu-val!
  Nem gyalázat ez?

 2. macsek szerint:

  Szerintem ennek az AB is örül, mert addig úgy sem mernek dönteni, míg Brüsszelben nem döntenek. Ahogy döntenek Brüsszelben úgy döntenek ők is.

 3. Sziló szerint:

  Végre, végre, végre!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.