Más ügyben született AB döntés

Átmenetileg felfüggesztette az Alkotmánybíróság (Ab) a nemzetbiztonsági ellenőrzés szabályait módosító törvény egyes rendelkezéseinek hatálybalépését, mert azok súlyosan korlátozzák a magánélet sérthetetlenségét és valószínűsíthetően alaptörvény-ellenesek – közölte a testület. Tovább a klubradio.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 hozzászólás: “Más ügyben született AB döntés”

  1. E. Ferenc szerint:

    Nem tudja valaki, hogy a tárgyalási jegyzőkönyvek elérhetőek-e, valahol, vagy kikérhetőek-e? Nagyon kíváncsi lennék arra, hogy ki mit mondott az egyes tárgyalásokon, és tanulságos is lenne. Gondolom nem túl hosszúak, könnyen a végére érnék. A honlapjukon csak a döntések vannak meg.
    Írnak az aranybulláról is:
    “Több cikkely szabályozza a királyi méltóságviselők tevékenységét, meghatározva hatáskörüket, megtiltva nekik a hatalommal való visszaélést, korlátozva a tisztségek halmozását”

  2. BB szerint:

    Ez nagyon JÓÓÓÓ! Bekakilt a T. AB, hogy az Ő seggük termékét is analizálhatják, és ez már rájuk nézve is hátrányos. Szerintem igaz a mondás, hogy a más baja nem érdekli őket több mint egy éve, de ha közeleg feléjük a fekália, akkor az MÁS!! Gratulálni tudunk nekik, hogy ilyen gyorsak is tudnak lenni. Kíváncsi lenne gondolom mindenki arra, hogy mi volt az indok, hogy 7 “megbeszélés” után sem lehetett dönteni a nyilvánvalón, pedig már kaptak segítséget Strasburgtól a különadó ügyben- a tulajdont megsértették!-.Erről csak ennyit.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.