1 Comment

 1. Halmos Edit
  2014-01-15 @ 11:54

  Ez igen!

  Jól esik ezt tudni ilyen zivataros napok után.

  Ki tudja azt felmutatni, hogy ennyit úton jár, ennyi fronton harcol ( kell egy harcos kép is, különben lassan már nem értünk a szóból, csak ha van benne harc meg védelem ), ennyi mindent próbál meg , és látható, hogy közeledik a szüret, lassan érnek az utak gyümölcsei.

  Annyira jó, hogy nálunk nem kell attól tartani, hogy elkezdünk valami mást csinálni, valami nagyon nem olyat, amire összeszövetkeztünk. Ez nekem minden pénzt megér.

  Alapesetben ez nem lenne kiemelendő, de az utóbbi években főleg azt látni, hogy nem azt csinálják, amire készültek, amit addig mondtak-ígértek, hanem hol ezt, hol azt, és a fő ” csinálás” az nem más, mint magyarázkodás, ideológiagyártás ahhoz, hogy miért nem azt teszik, amiről addig szónokoltak. A másik véglet meg szintén látható : úgy csinálni,mintha csinálnának valamit, pedig csak szövegelnek, de azt nagyon megkomponáltan, és nagyon ügyesek a kirakatrendező szakmában is.

  Olyat látni, hogy valaki azt csinálja, amit vállalt, és csinálja, nem csak kommunikál a csinálásról – unikum. Mint ahogy unikum a kettős ellátás tilalma elleni fellépés is, és ez, a várományjogi tulajdonjog elleni sérelem képviseletének felvállalása is. Nem csak szép gesztus a ” bennragadt” , vagy éppenséggel hosszú szolgálati évek után kilódított Bajtársaink felé, hanem jelzés is, hogy erre is van erőnk, szolidárisak vagyunk velük is !

  Egészségünkre váljon!

  U.i. : ne tévedjünk, ez nem a ” Nyílik a pitypang? Megírom! ” -féle újságba készült propagandairat. Csak: ” Kérek engedélyt örülni!”

Vélemény, hozzászólás?