5 hozzászólás

 1. Maharáni
  2012-03-04 @ 18:23

  Lehet, hogy gonosz vagyok, de úgy szeretném látni azokat az arcokat, amikor a béke menet nyugdíjasai megtudják, hogy őket is lenyúlják.

 2. Kék Virág
  2012-02-29 @ 18:34

  Kiegészítő tevékenységről főként azoknak, akik 57-62 év közöttiek és tavaly szolgálati nyugdíjat kaptak, idén öregségi nyugdíj ellátásban részesülnek. Ez a helyzet azt jelenti, hogy az előző mondattal érintettek a Tbj. és Tny. szokásos rövidítésű törvények rendelkezései alapján saját jogú nyugdíjasnak minősülnek, azaz ezt figyelembe vevően vállalkozás esetén nem kell járulékot fizetniük, ha nem kapnak jövedelmet. (A foglalkoztatónak 6390 Ft-os egészségszolgáltatási járulékfizetési kötelezettsége van, szakképzési járulék fizetése nélkül.) Ha jövedelmet kapnak: utána nyugdíjjárulékot, illetve természetbeni egészségbiztosítási járulékot fizetni kell.

 3. Senki Alfonz
  2012-02-20 @ 13:34

  Mennyei Atyám!
  Miután az elmúlt esztendőben kedvenc színészemet,Garas Dezsőt, kedvenc meteorológusomat, Vissy Károlyt, kedvenc humoristámat, Böröczky Józsefet és kedvenc focistámat, Albert Flóriánt magadhoz vetted, szeretném tudatni Veled, hogy kedvenc politikusom Orbán Viktor, és már február van!!!

Vélemény, hozzászólás?