17 hozzászólás

 1. Héjjas János
  2012-01-01 @ 22:56

  Kedves Károly és Csapatod !!!

  Köszönöm az eddigi kitartó munkátokat és csak bízunk a további akadályok leküzdésének segítségében. Picit pihenjetek és Boldog Új Évet minden Bajtársnak.

  Mai napon megfájdult a bokám és a hátam. Bokám azért, mert tényleg 2012. január 01-én elgáncsoltak. A hátam meg azért, mert orvul, sunyi módon még hátamba is tapostak. Olyan emberek, akiket még pár évvel ezelőtt védtem és köszönték, hogy védve volt hátsójuk a bűnözőkkel szemben. Nem baj, szépen felállunk és szembe nézünk ezekkel a hazug emberekkel és a magunk módján ” megköszönjük” a gáncsolást.

  Egy gondolat jutott eszembe a helyzetünkkel kapcsolatban. – Küld harcba a katonádat, majd amikor győztesen visszajön és jelenti a sikeres eredményt, lődd fejbe, hogy már ne kelljen neki semmit adni, ami egyébként törvényesen járna. –

  Kívánok az ellenünk vétkezőknek valóban a változás évét, de nem boldogot.

 2. kvcsati
  2011-12-31 @ 23:10

  Tisztelt Vezetőség és Kedves Mindnyájatok!
  Először is köszönet a szervezésért és minden más önfeláldozó munkáért! Köszönet és bajtársi jobb mindegyikőtöknek, akik felvállaltátok önmagatokat a bennünket ért erkölcsi, és anyagi kárt okozó meggondolatlan hatalmi lépés ellen….
  Boldogabb újévet! Erőt és Egészséget mindenkinek!

  kvcsati

 3. Sipos Attila
  2011-12-31 @ 11:28

  Tisztelt Elnökség!

  Ez úton is kívánok erőt,egészséget áldozatos munkátokhoz.Köszönet és megbecsülés jár érte amiért fel mertétek vállalni ezt a nemes és a leírtak alapján nem veszélytelen munkát.Én innen üzenek azoknak a “BAJTÁRSAKNAK”akik megpróbálják munkátokat és ezen keresztül a mi érdekünket is sérteni és nehezíteni,hogy szórakozzanak a saját ……kal és hagyjanak minket és főleg titeket “nyugodtan” élni és dolgozni!!!!!!Már mi megkaptuk a magunkét “szeretett hazánktól és kormányunktól”!
  Még egyszer kívánok sok erőt a munkátokhoz,nektek és családotok minden tagjának és valamennyi mozgalmi bajtársamnak nagyon boldog és eredményes új évet!

 4. Szabó Mihály
  2011-12-31 @ 09:44

  Köszönjük szépen kitartó és odaadó munkátokat!
  Boldog Új Évet Mindenkinek!

 5. orpi55
  2011-12-31 @ 07:45

  Több lehetőséget is számba vettem,mielőtt ide csatlakoztam,de a mindenre kiterjedő alaposság,korrektség hamar meggyőzött arról,hogy köztetek a helyem!
  A jövő év számunkra nem a legboldogabbak közé fog tartozni,de bízzunk abban,hogy ügyünk sikerrel zárul!

  Katus Károlynak és Csapatának köszönöm az eddigi erőfeszítéseket,sok sok erőt,és egészséget kívánok további áldozatos munkájukhoz!

 6. Szani
  2011-12-30 @ 20:41

  Ok fiúk köszönjük !!

  BÚÉK

 7. Annus Endre
  2011-12-30 @ 19:39

  Sziasztok!
  Köszönöm az áldozatos, fáradtságot nem ismerő munkátokat!
  Ha mondhatok ilyet… az Isten áldjon benneteket!
  Boldog és sikerekben gazdag Új Évet Kívánunk!
  A. Endre és Családja

 8. Szilvási Attila
  2011-12-30 @ 19:15

  Minden elismerésem!
  Köszönöm!
  Mindegyikünk nevében!

 9. seres
  2011-12-30 @ 18:34

  Tisztelt Katus Károly!
  Az Ózdi egyesületi tagok nevében köszönöm Neked és minden segítő kollégának a munkátokat amit érdekünkben végeztek!
  Igaz karácsony elmúlt /de előtte személyesen tudtunk boldog ünnepet kívánni/ így már csak azt kívánhatom ,hogy “eredményesen” búcsúztassátok az évet!
  Bízunk benne hogy a sok fáradozás meghozza eredményét,és a későbbiekben kevesebb feszültséggel teli találkozókra hívhatunk meg munkatársaiddal együtt!
  Karcsi, még egyszer köszönet és Boldog Új Esztendőt!

  Serfőző Péter

 10. Kun Ánges
  2011-12-30 @ 18:01

  Köszönjük áldozatos munkátokat, a továbbiakban is sok erőt és kitartást kívánunk nektek. É.-Magyarországi Régió.

 11. Dr.Fehér Attila
  2011-12-30 @ 17:13

  Biztosan sokakat érdekel, hogy mi indokolta azt, hogy Németországban adjuk postára a küldeményeket. Kaphatunk erről tájékoztatást?

  • szolgalat1
   2011-12-31 @ 01:37

   Tisztelt Bajtársam!
   Az egyesületünk elnöksége részéről a kérdésére az alábbi választ továbbítom:
   “Egyesületünk minden lépése nyitott könyv, amely sok tapasztalt bajtársunk szerint már taktikailag is veszélyes. Az egyesület elnöksége és régiós, megyei munkatársainak konzultációkban kiforrt taktikai lépései nem tartoznak mindenkire, ugyanakkor józan paraszti ésszel követhetőek, értelmezhetőek. A minden egyes okokra, célokra, indítékokra kiterjedő nyílt világhálós tájékoztatás alapjában nem segíti az egyesületünk munkáját, így az elkövetkező időszakban e téren szerényebb nyílt tájékoztatást engedélyez az egyesület elnöksége.
   Az elmúlt időszakban az egyesület elnökségét és munkatársait, tisztségviselőit kora reggeltől késő estig tartó telefonhívások sorozata éri, az elnökség e-mail elérhetőségeire több száz, néhány nap alatt több ezer e-mail fut be. Amelyeket lehetetlen megválaszolni. A külföldi utakon résztvevők telefonjai nemzetközi hívásokkal terheltek, sem gépkocsit vezetni nem lehet biztonságosan, sem pihenni este, sem érdemi odafigyelést igénylő munkát nem lehet végezni. Főleg az érdemi problémákat felvető tagjaink bajait így nehezen lehet elintézni.
   Valószínűsíthetően szándékos és folyamatos telefon és e-mail leterhelésről van szó, tudatos fárasztásról, idegesítésről, a munkavégzés ellehetetlenítéséről. S ez nem a 3000 fős perközösségi egyesületi tagságtól érkezik, hanem felbiztatott bérzaklatóktól.
   Van olyan nap, hogy százan is telefonálnak olyan kérdésekkel, hogy a postai levelet tényleg postán kell feladni, és az mennyibe kerül, hol van x helyen a posta, lehet-e portósan küldeni… Öt-tízpercenként, más és más számról ugyanilyenek… Természetesen van erre módszer, hogyan lehet kezelni a problémát, amelyek 2012. január hónapban teljesülni is fognak. Tagsági azonosító kódok, tagsági azonosító kártyaszámok és online jogsegélyszolgálat beindítása…”
   Üdv.: szolgalat1

 12. kepten40
  2011-12-30 @ 13:29

  Köszönet érte!

 13. Kecskeméti György
  2011-12-30 @ 12:17

  Ez úton is köszönöm áldozatos munkátokat.

  Kecskeméti György

 14. bankár
  2011-12-30 @ 11:49

  Tisztelt elnökség,elnök úr,vezetőségitagok,megyei elnökök,és még sorolhatnám az egyébb tisztségeket.Köszönöm mindenkinek az elvégzett munkát és a jövöben elvégzendö munkát.Boldogabb uj évet kivánok mindnyájuknak,mindannyiunknak,mert ez az év a szolgálati nyugdijasoknak a legsötétebb év volt.Számomra ebben egy dolog jött ki pozitivként az hogy ide Önökhöz hozzátok csatlakoztam.Mégegyszer boldogabb új évet és kitartást a jövöben céljaink eléréséhez!!!!!!

 15. pega31
  2011-12-30 @ 11:46

  Én ismételten csak köszönni tudom a hozzáállásotokat, s becsülöm a mindenre kiterjedő előrelátásotokat! Ha tudok valamiben segíteni, szóljatok!

Vélemény, hozzászólás?