5 hozzászólás

 1. laci
  2014-07-14 @ 21:29

  Sziasztok sorstársak!

  valóban nagyon kellemetlen a várakozás. Engem kicsit megnyugtatott az ügyvéd úr nyilatkozata. Fel a fejjel, ezt meg kell nyernünk.

 2. Agent007
  2014-07-11 @ 07:38

  Ja ezt nem írtam. Most pótlom. Bízzatok jogi képviselőitekbe, mert értik a dolgukat, és minden lehet jogi eszközzel, érvvel küzdenek értetek, értünk.

 3. Agent007
  2014-07-11 @ 07:32

  Kedves Zoltán, dehogy is nem érdekel. És nem nap, hanem óra nem telik el, legalább is nálam, hogy ne gyötrődjem. De most semmit nem tudok tenni ami eredménnyel járna egy hazug, álszent politika következményének kivédésére. Én ugyan nem vagyok tag, mert mint korábban is írtam lekéstem a belépést, mert nem hallottam erről. Sőt a vám szakszervezet tagja voltam, ők sem említettél meg nekem ezt a lehetőséget. Ezért már nem is vagyok ott tag. Vajon miért nem tájékoztatott a szakszervezet (kicsinyes széthúzás?). De most én is azt mondom türelem!!!! Ne felejtsük az emberi jogi bíróság sem találkozott ilyen horderejű üggyel. példátlan, sorozatos jogsértést kellet átélni a társadalom nem kevés rétegének. Míg az ország másik fele kárörvendett rajtuk, rajtunk. Sajna ez magyarország igaz arca, csak eddig nem volt lehetőségünk megismerni. Itt most egy időre más szemlélet kötözött. A jogállamiság szünetel.

 4. Halmos Edit
  2014-07-10 @ 21:41

  Kedves Bajtársam!

  De,mindenkit érdekel. Mindenkit CSAK EZ érdekel. És mindenki a türelme morzsáit szedegeti össze … Azonban ha visítunk, hisztizünk, tombolunk, káromkodunk, minden nap megkérdezzük : akkor sem tudjuk,mikor.

  Akkor : “Törjön százegyszer százszor-tört varázs:”

  A továbbiakban nincs értelme héthez, hónaphoz kötni latolgatásként ügyünk EJEB ítéletének idejét, ugyanis az EJEB független szerv, döntés/ ítélet előkészítő munkái is szigorúan bizalmasak.
  Ez igaz akkor is, ha – mint láttuk – májusra vonatkozóan helyes információk láttak napvilágot, hogy több magyar ügyben hoz ítéletet az EJEB, s lám mégis a nagyszámú panaszunk ítélete hátra van még.
  Összefoglalás: várjuk (várhatjuk) mindennap a számunkra kedvező EJEB ítéletet!

  És:

  Az is biztos, hogy már az ítélet előtt állunk, bármely nap döntés születhet az ügyünkben. Azonban továbbra sem tudjuk a sokunk által nagyon várt EJEB ítélet pontos hetét vagy napját.
  A ránk vonatkozó EJEB döntésről – nagy valószínűséggel- legkorábban a sajtóból értesülünk (sajtó nyilvános az EJEB idevonatkozó ítéletének közlése), s ezt követően kap elektronikus, majd hivatalos papíralapú tájékoztatást a jogi képviselőnk a nevezett ítéletről.

  Ezt, ennyit tud a SZB vezetése, és ezt eddig mindig az orrunkra is kötötte. Szívesen mondaná, világgá is kürtölné, ha többet tudna- de nem tud. Ez van. A klasszikus ” nem tudjátok sem a napot, sem az órát” van.

  Nehéz szívvel írom mindezt,mert nehéz várni, várni. De bíznunk kell abban, csak így tudjuk kivárni, hogy a döntés már kész. Csak mi még nem tudjuk.

 5. nagy zoltán
  2014-07-10 @ 16:45

  MIKOR LESZ MÁR DÖNTÉS? NAGY A CSEND. ÜGYVÉDI NYILATKOZAT MÁR VOLT….MOST MÁR KEZD FOGYNI A TÜRELEM.MÁST NEM ÉRDEKEL?

Vélemény, hozzászólás?