10 hozzászólás

 1. Szabó Zoltán
  2012-09-21 @ 13:47

  Tisztelt E. Ferenc! Az mégis csak nem normális ,hogy a bíróknak van számukra kedvező jogszolgáltatás amit, Magyar Bíróság mond ki ,a mi vezetőink pedig a külföldi bíróságon magyarázkodnak ,hogy milyen jogsértés is történt velünk.A mi nyugdíj megvonási ügyünkben ez egy fontos dolog mivel ütközik az egyenlő bánás mód elvével. Az ,hogy különböző ügyvédi díjat ki ,hogy tud fizetni az bevételeitől függ.A fő hangsúly azon van szerintem ,hogy valamelyik peres fél közülünk minél, előbb tudjon győzni .A bírók jogszolgáltatása kedvező ,ezért úgy gondolom , hogy támadható a Magyar Bíróság vagy nyomást lehet gyakorolni ,hogy mi ügyünket még megtárgyalási szintre sem helyezték hanem kimondták nem tárgyalható Magyarországon /Alkotmány Bíróság/ .Üdvözlettel Zoli.

 2. E.Ferenc
  2012-09-19 @ 21:18

  Kedves Zoltán, és mindenki!
  Ez már csak így van. Mondják, hogy nem igazságszolgáltatás folyik nálunk, hanem jogszolgáltatás. Az meg már csak ilyen. Van akinek van joga, van akinek lópikula a …be. A tagdíjról annyit, hogy egy egyszerű előzetes bizonyítási eljárás szakértővel 128.000 forintomba fájt, egy teljesen nyilvánvaló ügyben, ügyvédi díj nélkül.
  Üdvözlettel: E. Ferenc

 3. Szabó Zoltán
  2012-09-16 @ 20:45

  Tisztelt pertársaság ! Én egy másik 4 betűs csapatba jelenkezem de,nem az a lényeg ,hogy ki hol van hanem ügyünk győzelemmel érjen véget.A kedvezményezett nyugdíjak megszüntetésekor írtam az Állam Polgári Biztosnak azt választ kaptam a vissza menőleges törvénykezés és a jogszabály hátrányait kielemezve ,hogy támadom a törvényt és ő ebben nem vehet részt mivel ő nem politizálhat .A bírok állt.nyugdíjba vonulásukat a Munkaügyi Bíróság azzal szüntette meg ,hátrányosan vissza ható a jogszabály részükre reánk nézve miért nem ez a helyzet szerzett jogot von el törvény ezt Magyar Bíróságnak kellet volna kimondani .A bíróknál hozható számukra kedvező ítélet kb 8 hónapon belül mi pedig pereskedjünk külföldön ,hogy van ez ? Tisztelettel Zoli.

 4. Nagy József
  2012-02-06 @ 16:51

  Sziasztok! Nekem is sok kollégám nem a mi pertársaságunkat választotta, mondják, hogy az ő pertársaságuk csak évi 1000 ft, vagy a szakszervezet talán ingyenes is. Soknak találták az évi 12 ezret. Én meg úgy vagyok ezzel, hogy, ingyen ma már semmit sem adnak. Szerintem már maga a Dr. Bárándy név és a fizetett tagdíj maga talán garancia a becsületes munkáért, valamint úgy gondolom, hogy egy ilyen névvel talán arra is garancia, hogy bizonytalanra, vagy véletlenre, nem mennek bele, mivel az ő szakmaiságuk ezt nem engedi meg. ÉN BÍZOM BENNÜK.

 5. Héjjas János
  2012-01-22 @ 23:27

  Sajnálom azokat a munkatársakat, akik csak most kérdezgetik tőlem, hogy “Jaj, mit kell tenni, hova kell küldeni anyagot, de ugye rám is vonatkozik, ha még sem adok be semmit.” stb.

  Nos, akik ezeket kérdezik, azoknak halvány…. sincs semmiről, bár nem is álltak mellettem a demonstrációkon, meg az operánál, hogy az előadást megnézzük.

  További jó munkát, erőt, egészséget és kitartást kívánok a Szolgálat és Becsületnek!

  Köszönettel: egy bajtárs

 6. che guevara
  2012-01-11 @ 20:37

 7. seres
  2012-01-11 @ 19:23

  Érdekes amit Mária ír.Akikre utal/ tudjuk kikre/ a facebook-on is jelentettek meg “furcsa ” véleményeket! Úgy gondolom nem kell velük foglalkozni! Viszont ha a hozzájuk és máshová csatlakozott bajtársainknak ha mód van rá ill.szükséges nyújtsunk segítséget.Én is találkozok sok olyan bajtársunkkal aki másban bízott és most még nem tartanak sehol sem.
  Bízzunk benne hogy mind annyian sikeresek leszünk.
  Éljen a Magyar Köztársaság!
  Üdv. Serfőző Péter

 8. che guevara
  2012-01-11 @ 19:19

  ÉN HISZEK A SZOLGÁLAT ÉS BECSÜLET-BEN!!!!MARADÉKTALANUL!!SENKINEK SEM VOLT KÖTELEZŐ BELÉPNI.EGY KLASSZIKUST IDÉZVE:HA NEM TETSZIK ,EL LEHET MENNI!! (KI LEHET LÉPNI)

 9. Fórizs István
  2012-01-11 @ 15:09

  Sokszor elmondtam, de újra leírom: a Szolgálat és Becsület (nomen est omen)elnöksége, vezetői, aktivistái szakmai és bajtársi nagyszerűségükről tettek és tesznek bizonyságot! Adjon Nekik és mindannyiunknak erőt és kitartást a Jóisten!

 10. Pesuth Mária
  2012-01-11 @ 14:44

  Közvetlen környezetemben mindenkinek ezt a pertársaságot ajánlottam, de sajnos süket fülekre talált. Egy négybetűs mozaikszavas pertársaságba mentek, mert ott az éves tagdíj összege a törvény által előírt minimum.

  Sok sikert nekik! (de nekünk még többet!! :):))

Vélemény, hozzászólás?