12 hozzászólás

 1. fabian.gyula
  2012-01-23 @ 18:49

  Az ellenzék részéről ebben a kérdésben hallottam pár embert megszólalni. Elég keveset bizony. Úgy látszik a financiális dolgok mindent felül írnak , de nem árt, ha tudja az ellenzék, hogy Kónya Péterben, Árok Kornélban sokkal jobban bízunk. Nem azért mert új arcok a politikai palettán, hanem elsősorban azért, mert nem politikai karrierjüket építgették, hanem teljes vállszélességgel kiálltak értünk.A hatalom őket most kényszerhelyzetbe,háttérbe akarja szorítani.Nem fogjuk tűrni, hogy ellenük tovább ármánykoddjanak és azt sem hogy ezek után bármilyen antidemokratikus lépést tegyenek. Aki lenyúlta a magánnyugdíj vagyont-, törvény által legyen számon kérve, és innentől kezdve számolja csak a napokat, hogy mikor kell bevonulnia! Jó lesz ezt is észben tarani, mert az embereket rafinált módon megzsarolták. ssssssssssszégyelljék magukat!

 2. Szénás Gábor
  2012-01-23 @ 17:17

  Igaza is van én 5 éve szereltem le vissza akarok szerelni, de nem rám esik a választás és a parancsnok úr nem úgy döntött, pedig csak 35 éves vagyok a nyugdíjas max 5 évig dolgozna én meg vagy még 20-at dolgoznék hazámat szolgálva,Életem árán is mert az eskü kötelez,de se meg fizetve se meg becsülve sincs a HIVATÁSOS állomány.Ja még annyit majdnem 7 évig voltam ht és a szakmai tapasztalt kollegákat keresik ha ez nem szakmai tapasztalat akkor mi.Lehet bennem van a hiba mert szeretem ezt az Országot és szolgálnám megint de egy frissen felszerelt tapasztalatlannak több esélye van mint nekem.Akkor egy nyugállományú tagnak menyi esélye van aki már Pszichésen fizikailag nem olyan mint 20 évesen de úgy teljesítse az elvárásokat ÉRDEKES vissza veszik utána alkalmatlan és munka nélküli lesz és a szakszervezetek meg egyeznek ez is érdekes.De én csak egy volt Tőrzsőrmester voltam.

 3. Balázs István
  2012-01-22 @ 16:40

  Nem is fognak, ez párt állástol függetlenül mindenkinek nagyon jó, ha a fidsz bukna a másik kormány sem állitaná vissza a jogsérés elötti állapotot

 4. jozso
  2012-01-21 @ 20:59

  Végre egy tábornok el merte mondani mi a helyzet! Azt hiszem mindannyiunknak tisztelni kell ezért a kiállásáért.

 5. seres
  2012-01-21 @ 18:33

  Nem akarok senkit bántani. De ..
  Mit is mond Bodrácska a cikkben? egy nagy semmit, újat meg pláne nem.
  Meg aztán aktuális is a cikk!
  Végre egy felső vezető aki nem hazudtolja meg magát,tanácsot nem ad,segíteni nem segít,mint egy vezetőhöz illik lesz..ja a beosztottakat.
  Írjátok csak be bármelyik keresőbe a nevét! De az összes volt vezér nevére is érdemes rákeresni csak úgy találomra legyen az volt rendőr,katona,tüó.,bv-s,polg.védelmis.
  lesz aki csalódni fog,vagy lehet engem felbújtónak tart,de érdemes informálódni.

 6. Darabos Gyula
  2012-01-21 @ 17:12

  Tudjátok, az a szomurú, hogy idáig egy rendőri vezető sem állt ki ez ellen az esztelenség ellen, amíg lehetett volna. A tábornok úr is miért csak most emeli fel a hangját? A többi volt és jelenlegi vezető miért zárkózott, zárkózik el ?

 7. Nagy Zsolt
  2012-01-21 @ 15:54

  Végre egy tábornok aki felső vezető volt !!!
  Végre valaki aki elmondja a valós helyzetet !! Miért csak Ő meri ezt megtenni, a többiek hol vannak, miért lapítanak.

  • Éva
   2012-01-21 @ 19:39

   IGEN:)Ő MOST IS OLYAN JELLEM MINT MINDIG IS VOLT!:)NAGYON TISZTELTE SZERETTE AKKORIBAN MINDENKI,EGYKORI FŐNÖKÜNKET!JÓ LÁTNI ITT RÓLA FOTÓT:)
   EGYKULCSOS ÁFA ELLEN IS KELLENE “TENNI NÉMI SZERVEZÉST AZT GONDOLOM”!!!

 8. Teplán Tibor
  2012-01-21 @ 14:34

  Amit a cikkben nem mondtam, de mindenki számára egyértelmű, hogy eszükben sincs vissza foglalkoztatni minket, a cél,ellátottság nélkül az utcára 16%a kitenni.Ennyi. Érdekes módon csak tőlünk vonják a 16%-t. Nem fura?

 9. hosz
  2012-01-21 @ 11:26

  Én azon csodálkozom,hogy semmilyen szervezet,ellenzéki párt, stb. szóval SENKI nem foglalkozik azzal, hogy a törvényben, reánk vonatkozó adószabályozás ellen valamit is tegyen! Pedig látszik,hogy az egykulcsos szja. nem sokáig fog létezni. A törvény szerint nekünk /szolgálati járandóságban részesülőknek/ a mindenkor érvényben lévő legmagasabb adókulcs szerint kell adózni. Nem kellene a szakszervezetek vezetőinek összefogni, az illetékeseknek megtenni a megfelelő lépéseket ezzel kapcsolatban? Így még nagyobb anyagi problémák elé nézünk! Vagy már történtek ezzel kapcsolatban tárgyalások és én vagyok tudatlan?

  • Gergely Ernő
   2012-01-22 @ 00:56

   El kellene olvasni még egyszer azt a jogszabályt !
   Mi nem adózunk, csak sokan ezt hiszik, amikor meglátják a 16 %-ot.
   A szolgálati járandóság összege a decemberi nyugdíj összegének az adó mértékével (16%) CSÖKKENTETT összege, ami nem minősül adónak (adókedvezmény csak 2013 második félévtől érvényesíthető, adó 1%-áról nem rendelkezhetsz stb).

Vélemény, hozzászólás?