10 hozzászólás

 1. Csónakos/facéról/
  2015-03-07 @ 06:39

  Nyugdíjrendszer és korkedvezmény az USA-ban, Európában és Oroszországban

  http://www.euroastra.info/node/50485/print

 2. dühöspista
  2015-03-03 @ 16:11

  Minden reményünk veletek !
  Valahogy értessétek már meg velük,hogy ha a mi ügyünk így marad, az az egész demokratikus/európai jogrend legnagyobb szégyene lesz !!!
  Sok sikert !

 3. Csapajev
  2015-03-01 @ 15:59

  Én meg befizettem a tagdíjat. Még tán többet is.

 4. F Ferenc
  2015-02-28 @ 18:44

  Budapesten mikor lesz aláírási lehetőség?

 5. Zoltán
  2015-02-28 @ 09:53

  Éééés…
  Izgalommal várjuk a fejleményeket! Jó lenne valahogy megértetni velük, hogy ne higgyék el feltétel nélkül, amit pártunk és kormányunk előad nekik, mert… bizony, hazudnak!
  Pl. Az egyik indoklásban olvastam, hogy kormányunk azzal etette az EU-t, arra hivatkoztak, hogy az egészségügyi okok miatt nyugdíjazottakra nem vonatkozik a nyugdíj elvétele….
  Csak azt nem tudom, hogy akkor miért nem kaptam vissza a státusomat és a nyugdíjamat több ezer kollégámmal egyetembe…
  A szokásos féligazságokkal operál kormányunk!Na ja!Féligazságot, félhazugságokat hitet el kifelé, közben megalázza, indokolatlanul sanyargatja polgárai egyes rétegeit.
  Csak tudnám, hogy miért büntetnek minket! Mi a bűnöm??????
  Hogy tisztességgel, magamat nem kímélve szolgáltam a hazámat?

  Nnnnna! Kidühiztem magam! 🙂

  Jó utat és sok sikert! Ügyesek legyetek! 🙂

 6. Mizser István
  2015-02-27 @ 12:18

  Még nincs lezárva? Itt olvastam valahol egy csomó dokumentumot a múlt héten, hogy minden sérelmezett érvünk tagállami hatáskör, vagy az EJEB-re tartozik. ?????

  Ha lehetne, kérnénk szépen egy mindenre kiterjedő tájékoztatást!

  Ha félre értettem valamit, és még nincs lezárva, akkor: mindent bele!

 7. agent007
  2015-02-27 @ 11:22

  Reméljük itt befogadóbbak, megértőbbek lesznek a problémánkra, nem úgy mint strasbourgban!

 8. parthenosz
  2015-02-27 @ 09:00

  Szurkolni azt lehet…….

  Mindenki tudja, hogy mit jelent “az egységben az erő” – kivéve a nációnkat.

  Így volt ez a 2014-es tavaszi választásoknál, amikor a dicső ellenzékünk az helyett, hogy összefogott volna, nekiállt szólózni, egymást gyengítve, kis pártokként, így a DK-MSZP-Együtt nem a közös ellenség a 2/3-ad ledöntésére törekedett, hanem szemük előtt lebegett a hatalomhajhászás és az egyéni érdekek előtérbe helyezése, melynek egyenes következménye lett, hogy a kis pártocskák képtelenek lettek ez miatt egy egységes nagyobb tömegbázisú párttá alakulni, aki kellő ellenfél lett volna a rothadó narancsnak.

  Anno még emléxem arra, amikor Katus Károly Úr (Szoli.eu) és Kuti László Úr (KNOE) még vállvetve és egymással karöltve hosszú évig közös ügyünk miatt lépett fel, érdekeinket képviselve.

  Ekkor még így ebben a felállásban bizony érdemes volt szurkolni. Jelen időben meg mindegyik érdekképviselet külön – külön szólózik olykor elgondolkodtató, hogy tudatos, avagy dilettáns eme lépés és azok megosztása akik egy ugyanazon közös dolog miatt tömörültek érdekképviseletbe, ami a szerzett járandóság törvénytelen elvétele volt.

  Csak olvasom az ezzel kapcsolatos fórumokat, ahol a döntéshozók, akikhez törvényes úton fordultunk nem mernek állást foglalni, se pro- sem kontra alapon, inkább elegánsan az asztalukról lesöpörve, az ügyünk elbírálása elöl kitérve másfelé hárítják a kínos döntést, amiben nem merik azt mondani, hogy nincs igazunk, de azt sem merik kijelenteni, hogy igazunk van, mert mi bizony egy kis népcsoport vagyunk, ezért nem fognak konfrontálódni egy állam vezetésével és nagyvezérükkel, ennyit nem ér meg nekik.

  Erről eszembe jut a kordonbontás, amikor a bontogatóknak természetes és törvényes volt a cselekedetük, majd amikor ők kerültek pozicíóba, mindjárt törvény ellenes lett ezen cselekedetnek még a szándéka is.

  Szurkolni azt lehet a pálya széléről, de egy előre megbundázott mecs kimenetele nem lehet kérdéses.

  Szurkoljunk! :-))))))))

 9. László
  2015-02-27 @ 06:56

  Biztos vagyok benne,hogy mindenki a lehető legjobbak szerint végzi a munkáját ügyünk képviseletével kapcsolatban, de mégis az volna a tiszteletteljes kérésem azok felé, akik ügyünkben Brüsszelben bárkivel is tárgyalnak, ne vesszünk el részletekben, ne az legyen az elsődleges,hogy elvették a nyugdíjunk egy részét, meg a vállalkozások, meg a családokat ért veszteség. Láthatjuk a rokkantnyugdíjas példáját.Nem volt túl bonyolítva, az indoklásban is csak két fő dologra hivatkozott az EJEB. A nyugdíj, mint megszerzett jog, ill. a nyugdíj EU általi védelme. A mi ügyünkben is ennek kell lennie a fő csapásiránynak, aztán ennek sikere folytán a többinek is meg kell oldódnia.

 10. Bartha Béla
  2015-02-26 @ 22:36

  Szurkolunk!

Vélemény, hozzászólás?