7 hozzászólás

 1. geeijoe
  2013-04-30 @ 11:55

  Gratulálok, ebbe a fórumba is bekúsztak a vezetés ostoba nyallerjei, akik azt sem tudják miről beszélnek és csak az egymás elleni uszítás megy nekik! Sok gyopárnak csak egy hét Irak vagy Afganisztán kellene, majd nem pofáznának véres szájjal, hogy megérdemli e a szolgálati nyugdíjas a járandóságát!!!!

 2. Bob Saba
  2013-04-25 @ 21:43

  SAJNOS EZ MAGYARORSZÁG !!!
  Így kiabálva…(végig ordítva,mint az 1-es)
  Elpusztult egy csirkém,dögöljön meg a szomszéd
  lova is!
  Tipikus hozzá állás.Szép.

 3. Zoltán
  2013-04-25 @ 11:42

  Gratulálok az előző hozzászóláshoz . Ez a magyar mentalitás!!! Vagy talán a jelen rezsim ismételt feszültségkeltése?
  Ő miért? Én miért nem? És ha én nem, ő miért kapja?
  Nem a másik zsebébe kellene kutakodni! Amennyiben a törvények megengedték a szolgálati nyugdíj igénybevételét /bármilyet/, abban az esetben ne hogy már a szolg. nyugdíjast hibáztassuk.
  Sajnálom az érintett úriembert. Sajnos ez lesz a jövő ebben a rezsimben. Ez vár mindenkire aki teljesíti kötelességét. Törvényeket ez tolvonással eltörölnek.
  Emberek ez gyalázat!!!

 4. BEDE
  2013-04-24 @ 10:03

  IGEN EZ A SZOMORÚ!!!DOLGOZTÁL ÉS NEM NÉZTÉK SEMMIBEN…AKI TŐLED FIATALABB 1-2-ÉVEL AZ MEG KIRÖHÖG ,MERT Ő MOST OTTHON ÜL ÉS VÁRJA A 120000-FT,,NYUGDÍJÁT…JA,,ÉS MELLETTE MOST DOLGOZIK NAPI 5000-60000 FT-ÉRT..ÉL MINT MARCI HEVESEN…SAJNOS EZ MAGYARORSZÁG!!!!SENKI NEM NÉZ UTÁNA, HOGY A FIATALABB TÁRSAID MAI NAPON IS, TÖBBET DOLGOZNAK MINT EGY EGÉSZSÉGESEBB EMBER!!

  • Hsi
   2013-05-07 @ 18:54

   Én is a járadékosok közé tartozom. Érzem magamon az emberek irigységét. Még most, a megadóztatás után is. Volt kollégákét is, akik még dolgoznak, arra kényszerülnek.

   Én harcolok a megítélésünk ellen. Nem érvekkel, mert az senkit nem érdekel.

   Pl: Ha felhív egy “porszívóügynök, vagy pénzügyi tanácsadó ügynök” telefonon, akkor találkozót beszélek meg vele. Eljön elmagyarázza a dolgait, én végighallgatom. Kérdezem is, reményt ébresztek benne, hátha rámsóz valamit. Aztán a végén mikor már egy, másfél órát magyaráz, elmondom neki a frankót:

   Szívesen megvenném a termékét, szolgáltatását, de sajna elmegy a pénzem adóra. Pedig ha megkapnám a jogos jussomat, biztosan köthetnénk üzletet. Így nincs üzlet, nincs bevétele.
   Hajrá Kormány, csak így tovább. Egy kedden már rádöbbentek, ha nekem van plusz, abból ő is profitálhat(na).

Vélemény, hozzászólás?