6 hozzászólás

 1. BB
  2013-01-22 @ 21:19

  Még csak egy szójáték. Annak idején parancsot kapott mindenki, hogy nyugállományba helyezik. Utána nyugdíjas igazolvány következett, és nyugdíj. Később, jelen esetben az újnak mondott igazolvány címe szolgálati járandóságos, de a rendfokozat nyugállományú rendőr akármi, mondjuk ezredes. Miért nem szolgálati járandóságos ezredes, mert hogy nem nyugállományú, hanem járandóságos, ami nem nyugdíj! Vagy tulajdonképpen mi is??????

 2. BB
  2013-01-22 @ 20:36

  Drága gumkutya! Látom vetted az adást, csak nem akartam nagyon felbujtó lenni, de ahogy nézem, nem is kellett hozzá sok. Tartok tőle, hogy nagyjából mindenkinek ez a véleménye a gyönyörű új igazolványról.Szerintem sem kell hozzájárulni a rabosításhoz, egyébként azért olvastam el a BM. cetlit egy jó párszor, hogy ne csináljak baromságot. Nosza arra leszek kíváncsi, hogy mit fognak kezdeni azzal, hogy leadom a régit, és viszlát. Lehet, hogy őrizetbe vesznek???!!! Megelőzésből lehet, hogy inkább ügyvéddel megyek, aki tudja értesíteni a családomat, ha nem bírnék kijönni az épületből valamilyen okból. No akkor hajrá mindenkinek.

 3. gumikutya
  2013-01-22 @ 11:44

  Tegyék az igazolványukat oda ahova gondolom!
  Nekem is az a véleményem, hogy senki ne vegye át ezt az újra csak a megalázásunkról szóló okmányt.
  A kedvezmények ami ezzel jár úgyis egyenlő a nullával, aki meg még ennek ellenére is egyenruhát akar viselni, csak gratulálni tudok!
  Mivel mint az előttem szóló is leírta, hogy csak előzetes hozzájárulást követően készíthetnek fényképet rólunk, szerintem ezt hasonlóan az-állampolgári engedetlenséghez-
  tagadjuk meg a “rabosításunkat” !

 4. BB
  2013-01-21 @ 21:55

  “Tisztelt hölgyeim és uraim!” Csak úgy vezíresen szabadon idézve!! Mi van akkor, ha mondjuk a szép új igazolványt a szolgálati járandóságos nem veszi át, nem járul hozzá a fényképezéshez – a BM. utasítás szerint: előzetes hozzájárulást követően…”- így spórolva a költségvetésnek, mivel úgysem igazán használható semmire! Kinek van jobb ötlete?? Vagyunk egy páran, micsoda összeget tudnánk spórolni állam bácsiéknak. Viselhetnénk valamilyen kitűzőt helyette.

 5. BB
  2013-01-16 @ 18:35

  Nem az lenne a legjobb ha a homlokunkra tetováltatnák a szolgálati járandóság szót, így nem kellene igazolványt készíteni? Azért az jó, hogy erre kerítettek némi aprót, ez a legfontosabb az országnak!

 6. Lövei József
  2013-01-16 @ 17:26

  Eddig sem kaptam semmit mint járadékos. Kezdetben a volt orvosunkhoz fordultam (aki közben átkerült a Rendőrséghez), hogy a szokásos gyógyszeremet (vérnyomás-csökkentő, ami szerintem általános a járadékosok körében) fel tudja-e írni. A válasz egyszerű volt: felírná, de kérjek engedélyt a főnökétől. Ezek után már nem is mertem próbálkozni a vezetői engedély meghosszabbításával.
  Most pedig még új igazolványt is akarnak?

Vélemény, hozzászólás?