4 hozzászólás

 1. hóvirág
  2012-01-10 @ 19:55

  Én a napokban megkérdeztem a Városi parancsnokot a szenior állománnyal kapcsolarban , mert szívesen jelentkeznék de az volt a válasz , hogy ő még azt sem tudja ,hogy holnap hová megy dolgozni, nem azt hogy mi lessz ezzel az állítólagos állománnyal.
  A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatónak meg az volt a válasza , hogya …..is kivan a nyugdíjasokkal akik vissza akarnak jönni dolgozni!
  Na ezek szép kilátások!!!!!!!!!
  Ennyit érdemlünk mert az életünket és vérünket adtuk!!!

 2. maximus
  2012-01-09 @ 19:18

  Köszi Motoros III.!

  Kb. erre számítottam a szenior állománnyal kapcsolatban. A törvény szerint 2012.jan. 1.-ével áll fel a szenior állomány, de még senki nem tud semmi konkrétumot. Király.

  Őszintén szólva ismét rossz előérzetem van. Az első szolgálati járandóságot 2 nap múlva kellene megkapnunk, erről -tudomásom szerint- még senki érintett semmilyen határozatot, vagy bármilyen értesítést nem kapott. A nyugdíjról is mindenki megkapta a rá vonatkozó határozatát, amiben forintra ki volt számolva a nyugdíja, ez alapján folyósították a pénzt.
  Kérdésem: Milyen irat, dokumentum alapján fogják fizetni 2 nap (!!) múlva a járandóságot? Mari néni a helyi Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságon kiszámolja a zsebszámológépén, hogy mennyi az annyi, oszt jó napot? Szerintem nem kapunk mi túrót sem két nap múlva! Ne legyen igazam…

 3. maximus
  2012-01-08 @ 09:17

  A fentiek szerint a felvételre vonatkozó kérelemnek tartalmaznia kell -többek között- a szolgálati járandóság megállapítására vonatkozó irat számát, valamint a kérelemhez csatolni kell ennek az iratnak a másolati példányát is.

  Kérdezem: van-e már bárki, aki ilyen iratot kapott? Azért kérdezem, mert a környezetemben senki ilyen iratról nem tud.

  Volt-e már bárki jelentkezni? Mik a tapasztalatok, milyen munkaköröket ajánlanak fel?

  Előre is köszönöm a válaszokat.

  • Motoros III,
   2012-01-08 @ 21:37

   Erre nagyon röviden tudok válaszolni. Én még semmilyen értesítést nem kaptam a szolgálati járandóság megállapításával kapcsolatban. Ebből egyértelműen következik, hogy iratszámot sem tudnék megadni. A környezetemben lévő volt kollégáim szintén nem kaptak semmilyen értesítést vagy tájékoztatást. Néhány (volt)kollégám érdeklődött már a szenior állományba vétellel kapcsolatban, azonban állítólag még senki nem látta a törvényt és a végrehajtási utasítás is hiányzik.

Vélemény, hozzászólás?