1 Comment

 1. Budai László
  2014-01-29 @ 17:02

  A fegyveres szervek HT.Állományából 67% Egészség károsodással 2006.ban Rokkantsági nyugállományba helyeztek. A TB. által elismert össz munkaviszonyomat akkor 33 évben állapították meg.
  Három évvel később felülvizsgálat szerin már csak 40% Volt. Ismét három év majd kormányváltás. Alkotmánymódosítás. Törvényváltás. N.R.SZ.H.B. Felülvizsgálat.Új törvény REHAB JÁRADÉK Vagy önkétes felülvizsgálat kérelem. Kérelmeztem Ismét Meg aláztak. Munka rehabilitációja egyéb okok miatt nem javasolt.Jogosult vagyok Rokkantsági ellátásra 57 évesen Az állapotom jelenleg is lefelé tendál Kardiológiai jellegű ami az évek múlásával csak romlik. 2016.ra tervezett felülvizsgálat ????? Ki vettek a nyugdíjas státusból ?????
  Szeretnék csatlakozni és Követelni az előző rendszerben megszerzett jogaim visszaállítását. A visszamenőleges hatájú törvények miatt kerültem lehetetlen helyzetbe. Köszönöm FIDESZ !!!! A szervezetbe vissza út számomra nincs. KÖZMUNKA program ??? Vagy a hitel károsultak sorsa??? Ócsa rezervátum ??? A lakás hitelemet úgy adta a BUDAPEST BANK HOGY AZ én Státusom az tökéletes biztosabb mint a munkahely. A nyugdíjakért az ÁLLAM Szavatol. Most mi van ?????? Megyünk a Rezervátumba Ócsára. SZOLGÁLTUNK ÉS EZT KAPTUK. ??????????
  Elkeseredésem depresszióba kerget!!!!!

Vélemény, hozzászólás?