3 hozzászólás

 1. E.Ferenc
  2012-12-22 @ 23:29

  Kedves József, részben nem értem a hozzászólásodat. Ezt konkrétan egyáltalán nem: ” TIZENÉVES “GYEREKEK”az utcán HARCOLNAK a mi társaink meg lapítanak otthon a melegben és várják ,hogy a gyerekek kiharcolják nekünk a nyugdíjunkat ”
  Nem feltétlenül tiltakozik mindenki minden Fidesz döntés ellen, csak azért, mert Fidesz döntés. Egyébként a gyerekek közül sokan azzal sincsenek tisztában, hogy miért vannak kint, nemhogy annak hátterével.

  • Szilvási Attila
   2012-12-30 @ 19:16

   Kedves Ferenc!
   Csak remélni tudom, hogy közülünk való vagy, de éppen ezért nem értem én sem hozzászólásod…
   Egyébként azt honnan veszed, hogy “sokan azzal sincsenek tisztában, hogy miért vannak kint, nemhogy annak hátterével.”? Talán csak nem azért, mert a Te gyereked nem tudja, nem sejti?
   A fizeSS döntések elleni tiltakozást pedig elég primitíven fogod föl, ugyanis nem azért tiltakozunk döntéseik ellen mert azt a hozzá-nem-értő, alkalmatlan és Hazugsággal hatalomra jutó sz@rházi csürhe hozza, hanem azért mert… /olvass utána az Interneten!/
   Én is többször kint voltam a téren és igencsak döbbenetes volt, hogy mennyien voltunk kint. Igazán nagyra tartom a diákságot, a diákokat és mindazokat, akik ezzel az ideológiával pártolják őket!
   Csak remélni tudom, Te is átgondolod hozzászólásod…
   …és inkább büszke leszel hazád fiaira, akik itthon szeretnének tanulni, nem pedig orbCáTLAnI oxfordi ösztöndíjjal.

 2. elcapa
  2012-12-20 @ 09:08

  Tisztelt Társaim!
  Nem ehhez szeretnék szólni hanem megköszönöm annak a pár bajtársamnak azt ,hogy eljöttek a Nagykanizsán szervezett tiltakozásra amit a Szülők a Diákokért Mozgalom szervezett a keretszámok csökkentése miatt.Ez egy fidesz elleni tiltakozás volt és mélységesen csalódtam ,hogy ilyen ÓRIÁSI érdektelenséget tapasztaltam a Szolgálat és Becsület bajtársai körében.Mi akarjuk megnyerni a társadalom bizalmát ,mi akarunk valamit elérni szégyeljük magunkat uraim a TIZENÉVES “GYEREKEK”az utcán HARCOLNAK a mi társaink meg lapítanak otthon a melegben és várják ,hogy a gyerekek kiharcolják nekünk a nyugdijunkat.Több felhivásom volt már összefogásra de ez volt az utolsó nagyott csalódtam és befejeztem .
  Tisztelettel Czapári József

Vélemény, hozzászólás?