3 hozzászólás

 1. BB
  2012-12-13 @ 17:48

  Ehhez csak gratulálni tudok a mi nagy Vezírünknek. A járandóság melletti kereső tevékenységből fizetett járulék, és egyéb állam kasszába folyó lóvé már nem is kell nekik. E mellett, akkor a nyugdíjas pedagógusok, egészségügyben dolgozó szépkorúak- mert más már nem csinálja az ágytálazást stb.-, a fiatalok, mennek külhonba. Na már most, akkor az egészségügy is és más intézményekből kieső “öregek” miatt mi fog összeomlani? Korábban vezírünk és sleppje azt mondta, hogy ha a nyugdíjasok nem dolgozhatnak összeomlik az egészségügy. Akkor most mi van????Dögöljön meg mindenki? Túl sokan vagyunk az országban, halni kéne egy párunknak. Tettre fel!

 2. Halmos Edit
  2012-12-13 @ 16:29

  Milyen balga vagyok! Azt hittem, azért nem látjuk a jogszabálytervezetet sem, mert erősen gondolkodik a Kormány, hogy mégsem lesz ez így jó, ez túlzás.

  Ja. Gondolkodnak, de fordítva. Ha az EU beleköthet a költségvetési szférában való munkavállalás tilalmába, nem az a megoldás, hogy békén hagynak minket, hanem akkor minden munkáltatóra terjedjen ki a dolog. Hogy sehol ne dolgozhassunk. Nagyon nehéz nem úgy látni, hogy bármit képesek ránk kihegyezni. Hadd menjen mások felé is a kard éle, nem árt, ha mindenki fél, de azért mi fogadjuk leginkább.

  Vae victis! , gondolja a Kormány. Mert azt hiszi, legyőzött. Azonban a római rege példázata visszafordult :-D.

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Vae_victis_%28sz%C3%A1ll%C3%B3ige%29

 3. USB
  2012-12-13 @ 13:36

  Idézem egy korábbi cikk részét:
  “Az Alkotmánybíróság (AB) szerint alaptörvény-ellenes az a törvényi rendelkezés, amely bármely, akár minimális jövedelemmel járó keresőtevékenység végzése esetén is kizárja a rehabilitációs ellátás folyósítását.”
  Akkor az itt leírt törvénytervezet bármilyen formája is ránk nézve nem diszkriminatív már megint?

Vélemény, hozzászólás?