8 hozzászólás

 1. yenki
  2012-01-28 @ 16:39

  Mosogatóval egyetértek! A Románok csak az EÜ törvényüket akarták megváltoztazni és a nép minden városban kiállt a jogaikért és nem demonstrációval! Persze ezzel nen azt mondom, hogy szát kell törni mindent, de aki a nép elé áll annak úgy kell. Tisztelt rendőrök Ti is mennyi mindent írtok még alá? Meddig tűrtök még? A rossz oldalon álltok. Nektek is van önbecsülésetek, családotok!

 2. Maharáni
  2012-01-25 @ 16:59

  Szégyellheti magát az az ember, aki 5000 Ft.-ért eladja a lelkét. De az a külhoni állampolgár is, aki idejön a más f…-val verni a csalánt.

 3. mosogató
  2012-01-24 @ 19:33

  Ha néztek fórumokat, hallgattaok betelefonáló embereket, akkor tudhatjátok hogy rengeteg olyan román busz érkezett pl a Kossuth tér környékére, és a gyülekező környékére, de volt ez így a magyar buszok egy részével is, akik csak oda szállították az utasokat. A téren tényleg már csak pár busz volt ami külföldi volt és meg is várta a visszautazókat. Volt olyan (pl. házmester) aki épp románokat kérdezett meg a háza előtt, hogy segíthet-e nekik. A válasz az volt, hogy a tűntetés helyét keresik, mert a busz csak idáig hozta őket és vissza is fordult. Nem mindenki kapott 5.000 Ft.-ot, volt aki csak 2-3-at, de olyanok is voltak nagyon sokan, akik kajacsomagot kaptak és némi ingyen kirándulást BP-re. Vissza már oldja meg. Az is érdekes, hogy némely Önkormányzat milyen törvényi alapon szervezett utaztatást a tüntetésre, ami civil kezdeményezés volt.

  Egyszerű a megoldás. A következő tüntetést ennél sokkal tágabb körben kell népszerűsíteni, gondolom a februári postás után nem lesz nehéz, és nem 400.000-en (talán 100.000 +-20 lehetett) hanem legalább 2 millióan kell hogy kimenjünk. Elég a kizsákmányolásból, miküzben ők élnek mint marci hevesen… ELÉG!

  Irány az utca. Megmondták a külföldiek. Hiába várjuk, hogy külföldről oldják meg a problémát.Nekünk, magyaroknak és nem a románoknak, szlovákoknak kell megoldani. Gyerünk hát.

  4K, Szolidarítás, még meglévő csoportok. Eggyütt az utcára! Ennek kell történnie

 4. NAYG jÓZSEF
  2012-01-23 @ 19:43

  patakit elvitték az UFÓK. mikor hozták vissza?

 5. Andrea
  2012-01-23 @ 16:37

  Talán a Duna TV-n láttam egy rövid bevágást…
  Két embert szólaltattak meg, az egyik Pataki, a másik, hát… hogy is mondjam… folyékonyan beszélt ugyan magyarul, de érezhető volt, hogy nem folyamatosan a magyar nyelvet használja … olyan érdekes volt a hanghordozása az embernek. Talán bizony valahonnan külhonból “gyütt”.

  Azért kíváncsi lennék egy olyan (valódi és nem hamisított) statisztikára, nagyságrendileg hányan lépték át az országhatárt a tüntetés miatt. Mert ugye itt most nem volt, akik visszafordították volna a buszokat.

 6. asipike62
  2012-01-23 @ 09:14

  Milyen szép ruhákat adtak a hajléktalanokra!Az ingyen kajáról meg a piáról nem is beszélve,no meg az 5000Ft-os napidíjról nem is szólva!Közpénzből könnyű ugrálni!

 7. titya
  2012-01-22 @ 21:44

  Az Ő nyugdíjaikat nem fogják megfelezni, a gyógyszereik árát nem nem emelik, és nem vetnek ki rájuk semmilyen különadót, mert bár MAGYAROK ?, de nem ebben a világban !
  Itt jelenleg a 2/3-nak minden buli törvényesített, de a maradék 1/3-nak akik, néhány ezer kivételével majdnem, TÍZ MILLIÓAN vannak csak a szívás és a halál maradt!!!
  A gyermekem ma kérdőre vont:
  ” Apa az iskolában nem tudtam megmondani, hogy Te,most mit dolgozol? Azt válaszoltam, hogy az állatkertben van munkád.”
  Én rámosolyogtam, és mondtam neki, hogy igen ott és sok, nagy állat is van benne .

 8. bankár
  2012-01-22 @ 18:29

  REMÉLEM HOGY AKKOR IS VONULNAK A NAGY VIKTÁTORÉRT AMIKOR MAJD LEFELEZI A NYUGDIJUKAT ,FELEMELI AZ GYÓGYSZER ÁRÁT ÉS KÜLÖNADÓKAT VETT KI AZ ELBÉNÁZOTT GAZDASÁGPOLITIKÁJUK MIATT.GONDOLOM NEKIK -MÁR MINT A VONULOKNAK-TETSZIK EZ A RENDSZER AMIBEN ÉLNEK HÁT CSAK IGY TOVÁBB A NAGY DIKTÁTOR MELLETT.

Vélemény, hozzászólás?