Emlékeztető: 2014. első félévi tagsági díj befizetése

Tisztelettel emlékeztetjük Tagjainkat, Bajtársainkat, hogy 2014. január 15. napja az idei első félévi tagsági díj befizetési határideje!

A közgyűlésünk által csökkentett tagdíj összege 4.000 Ft/ félév, melyet kérünk az egyesületünk   11732064-20061320  OTP bankszámlájára  utalni, a megjegyzés rovatban a következők ( akár rövidített ) feltüntetésével : név,  lakcím, 2014. első félévi tagdíj , (lehetőség szerint, – amennyiben a közlemény részben belefér– : tagsági igazolvány száma).

Köszönjük a pontosságot és az együttműködést!

Szolgálat és Becsület elnökség 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

5 hozzászólás: “Emlékeztető: 2014. első félévi tagsági díj befizetése”

 1. Ezredes szerint:

  Én nem vagyok hajlandó ennek a sz…t m…k kormánynak egy petákot sem adni többet. Ezért 2013. júliusában megszüntettem minden bankszámlámat. Így nem tudom utalni a pénzt.
  Küldtök sárga csekket ? Vagy hogyan fizessek? Ja a családom is utálja a f…. ezért nekik sincs számlájuk !
  Üdv
  Ezredes

  Tisztelt “Ezredes”!
  Hozzászólásod/hozzászólását moderáltuk. Ennek elsődleges oka, hogy az egyesületünk a tagdíjfizetésről az alapszabályunkban rendelkezik, a belépési nyilatkozatban pedig minden tagunk önként elfogadta két éve– igaz azóta csökkent a befizetésre vonatkozó összeg- s nincs értelme ezt összekapcsolva kezelni – a politikai dolgokkal– , kormányszimpátia/ ellen-szimpátia jegyében a jelen fórumon keresztül – vagy bármilyen lényegtelen ok, személyes érzelem miatt is- időt pazarolnunk.
  Tényleg fontos információ, hogy bármely OTP fiókban be lehet fizetni (készpénzben) a számlaszám megadásával a tagdíjat, s a befizetőt nem is terheli költség!
  Jó egészséget, Boldog Új Évet! Igazságot Nekünk!

  Tisztelettel: SZB elnökség

  • szolgalat1 szerint:

   Tisztelt Bajtárs!

   Akceptáljuk döntését a saját bankszámláját illetően.

   A Szolgálat és Becsület bankszámlaszáma ismert. Kérjük saját hatáskörében történő, kreatív informálódását a Magyar Posta Zrt. bármelyik postahivatalában arról, hogyan tud belföldön pénzt utalványozni!

   Reméljük, 2014-ben is tagjaink között üdvözölhetjük.

 2. Peter szerint:

  Üdv!

  A 4000 Ft az az éves díj, vagy fél éves? Most hirtelen nem emlékszek rá. Szóval mennyit kell utalnom 15.-éig?

  Peter

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.