Emlékeztető : 2013. második félévi tagsági díj befizetése, és bajtársi találkozók július hónapban

Tisztelettel emlékeztetjük Tagjainkat, Bajtársainkat, hogy 2013. július 15. napja az idei második félévi tagsági díj befizetési határideje!

A közgyűlésünk által csökkentett tagdíj összege 4.000 Ft, melyet kérünk a SZB már ismert bankszámlaszámára utalni, a megjegyzés rovatban a következők ( akár rövidített ) feltüntetésével : név, tagsági igazolvány száma, lakcím, 2013. második félévi tagdíj.

Köszönjük a pontosságot és az együttműködést!

A Szolgálat és Becsület 2013. júliusi, előttünk álló bajtársi találkozói a következőek, melyekre tisztelettel várjuk a Szolgálat és Becsület tagságát:

2013. július 12-én, 17.00 óra, Szekszárd (Vadász Söröző különterme, Béri Balogh Ádám u. 52/a)

2013. július 21-én, 16.00 óra, Békéscsaba (Méteres Snack Bár, Békéscsaba, Andrássy út 50.)

2013. július 26-án, 18.00 óra, Miskolc-Felsőzsolca ( Pokolcsárda különterme, Felsőzsolca, Kassai u. 9.)

 A bajtársi találkozók alkalmával a SZB Elnöksége tájékoztatást ad az aktuális történésekről, közvetíti ügyvédeink magyarázatát az EJEB eljárásáról, válaszol a felmerülő kérdésekre. Az eljárás és az előttünk álló időszak jobb, pontosabb megértése miatt is kérjük Bajtársainkat, vegyenek részt minél nagyobb létszámmal a rendezvényeken ! Nehéz, ám reményteljes szakaszába értünk az ügyünknek, erős összefogásra, összetartásra, pontos tájékoztatásra és megértésre van égető szükségünk!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.