Az Emberi Jogok Európai Bírósága működési szabályai szerint végzi a feladatát

A Szolgálat és Becsülethez postázott válaszlevél érkezett Strasbourgból, amely a várakozásainknak megfelelő tartalommal és csatolmányokkal rendelkezik.

Ez is bizonyítja, hogy az egyszerűsített perkérelmek feldolgozása folyamatos Strasbourgban, a várt személyenkénti 10 db levélkód is megérkezett  papíralapon, az összesen 31 oldalas kérelmezői csomag is, ebben a  kötelezően használatos részletes perkérelmi dokumentum, amely nem 2-3-4 oldalas (ahogyan egyes érdekvédelmi szervezetek oldalain látható), hanem 8 oldalas+ szükség esetén (1-4) további kiegészítő lapokból áll.

Természetesen egyesületünk a részletes perkérelmeket időben elkészíti és megküldi a Bíróságnak.

Reményeink szerint a hazudozósok, rémhírterjesztők és okoskodók belátják, hogy társadalmi szervezet a tagja nevében (képviseletében), továbbá ügyvédi képviseletben, papíralapon eredeti formában aláírt meghatalmazás, kötelezően meghatározott kérelmezői űrlap és a tényálláshoz szükséges másolt dokumentumok nélkül nem tud,- illetve nem lehet pereket indítani Strasbourgban, eredményesen képviselni ezek nélkül senkit sem lehet. (Egyébként  itthon sem lehet!)

A Szolgálat és Becsület úgy és akkor hajtotta, hajtja végre a perekkel összefüggő feladatait, ahogyan a jogi ügyeinket felvállaló és segítő ügyvédi iroda azt meghatározza.

Szolgálat és Becsület

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.