Elektronikus tájékoztatót küldtünk az ismételt FÜV eljárással kapcsolatosan

Az egyesület elnöksége a tagsági e-mail elérhetőségekre  – a megyei e-mail fiókokról –  a 2012.04.03/01. számú tájékoztató levelet küldte ki 2012. 04.03/04. nap éjszaka az ismételt FÜV eljárással kapcsolatosan.

A tájékoztató levél vázlata:

– „MINTA  kérelem az ismételt FÜV bizottsági minősítés végrehajtásárára”

– 2012. 03.21. napon kiadott, ismételt FÜV határozat a Belügyminisztériumi Rendvédelmi Szervek I. fokú Felülvizsgáló Orvosi Bizottsága részéről tagunknak (másolt dokumentum és értékelésünk)

– Teendők és lehetőségek azoknak, akiknek a munkáltató megtagadta az ismételt FÜV eljáráshoz szükséges dokumentumok kiadását

Az elnökség kérése, hogy a citromail.hu fiókokra továbbra is különös figyelemmel legyenek az érintettek, minden más fiók esetében a spam-szűrők stb. beállításokat ellenőrizzék le a sikeres elektronikus levelezés érdekében. A valamely okból meg nem kapott vagy nem nyitható tájékoztató elektronikus leveleink pótlása érdekében a tisztelt tagjaink keressék a megyei és régiós munkatársainkat, illetve jelezzék az ilyen irányú gondjaikat az szbiroda@gmail.com elérhetőségünkre, végül keressék egymást a szolgálati járadékos bajtársaink az egyesületen belül, érdeklődjenek és alakítsanak ki rendszeres, bajtársias információcserét.

Szolgálat és Becsület elnöksége

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 hozzászólás: “Elektronikus tájékoztatót küldtünk az ismételt FÜV eljárással kapcsolatosan”

 1. seres szerint:

  Tisztelt Bajtársak!
  Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok minden társamnak!

  Szeretném felhívni az elnökség figyelmét egy problémára az elektronikus tájékoztatással kapcsolatban!
  Borsodban a 445 főből kb. 360-an rendelkeznek e-mail címmel,és ezek közül 30-35 e-mail cím szerintem rossz!
  A honlapon hívjátok föl a tagok figyelmét hogy ha még egyszer sem kapott e-mailt pontosítsa le a címét ,ill. akinek idő közben lett elérhetősége tájékoztassa az egyesületet és a megyei ill. csoport koordinátorokat.
  Üdv Serfőző Péter

 2. Endrea56 szerint:

  Tisztelt Mindenki!
  El kellene már felejteni a “citromail” levelezőt! Mindenkinek nehezebb, a küldőnek és a fogadónak is.
  A gmail majdnem korlátlan tárhelyet biztosít. Levelek letöltése, levélküldés – levelező programmal is, pl. Outlok, stb… – megbízható és egyszerű.
  Üdv!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.