Egyesületi tagjainknak telefonos segítség ügyes-bajos kérdésekben

A Szolgálat és Becsület elnöksége bajtársaink jogos igénye alapján biztosítani igyekszik azt az elvárást, hogy az egyesületünk vezetése lehetőség szerint telefonon elérhető legyen napközben. Tekintettel arra, hogy egyesületünkben minden tisztségviselő társadalmi munkában látja el feladatát, továbbá az elnökség tagjai elég sokat utaznak, gépkocsit vezetnek, tárgyalnak, ezért telefonhívást fogadni – sokszor fél-egész napon át- nem tudnak, így Mondovics István bajtársunk (egyesületünk alapító tagja) várja tisztelt tagtársaink telefonhívásait, SMS üzeneteit az ügyes-bajos kérdésekben. Olyan kérdésekben, melyek a Szolgálat és Becsület tagsági adminisztrációs és perközösségi életével kapcsolatosak lehetnek.

Amennyiben a  feltüntetett telefonszám foglalt vagy nem kapcsolható, úgy SMS üzenetet kérünk a gondot okozó kérdésről a további visszahívás, illetve ügyintézés miatt. A telefonnál lévő bajtársunk a beérkező kérdéseket szükség szerint azonnal, illetve a nap végén részletesen megküldi az egyesület elnökének és szervező titkárának.

Ugyanakkor az egyesület elnöke a 06 70 326 1973 mobil számon és a 06 70 935 4636 mobil számon kereshető egész nap, az egyesület szervezőtitkára pedig a 06 70  326 2470 mobil számon és a 06 30 370 9044 mobil számon is hívható egész nap. Foglalt vagy fel nem vehető hívás esetén ezekre a számokra SMS küldését kérjük!

Szolgálat és Becsület elnöksége

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.