Egyesületi jogsegélyről

Tisztelt Bajtársaink!

A Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom jogsegélyszolgálata a dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda munkatársainak jogi szakértelmére támaszkodik.

A Szolgálat és Becsület elnöksége rendszeresen személyes konzultációkon vesz részt a dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda vezetőjével és ügyvéd munkatársaival. A személyes megbeszéléseken az egyesületet érintő aktuális jogi ügyeinkről és a jogszabályváltozásokról folyik a munka.

A Szolgálat és Becsület elnöksége kéri tisztelt tagjait, hogy a szolgálati nyugdíjak 2011. december 31. nappal történő megszüntetésével kapcsolatos nemzetközi jogi kérdéseiket, a szolgálati járandósággal összefüggő munkaügyi,- adóügyi kérdéseiket, továbbá a hivatásos állományra vonatkozó jogállási törvényekre vonatkozó kérdéseiket az szbjogsegely@gmail.com elektronikus címre szíveskedjenek megküldeni.

A kérdéseket az egyesület elnöksége dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda szakjogászainak célzottan, szétválogatva továbbítja elektronikusan, illetve szükség szerint személyes konzultációkon kér választ, ad ki tájékoztatást, majd a kérdés beküldőjének elektronikusan küldi meg a szakjogászi választ.

Az egyesület elnöksége kéri tisztelt tagjainkat, hogy az szbjogsegely@gmail.com elektronikus címre küldött kérdés mellett azonosítsa magát a bajtársunk a regisztrációs számának és megyei besorolásának egyidejű megadásával. Ez azért fontos, mert számtalan e-mail érkezik az ügyvédi irodához és az elnökségi címekre, valószínűleg többen nem a Szolgálat és Becsület tagjai, tagdíjat nem fizetnek, ugyanakkor munkát adnak az egyesületnek és az ügyvédi irodának.

Az ügyvédi iroda szakjogászai csak az elnökség által kezelt – összegyűjtött és továbbított – kérdéseket fogadja el, kizárólag az azonosított egyesületi tagunk által feltett kérdésekre ad választ, amely ügyvédi válaszokat az elnökség továbbítja a kérdést feltevő bajtársunknak. Egyesületi tagsági viszonnyal nem rendelkező és perközösségi (tagsági)azonosítót nem használó bajtársainknak nem tudunk, nem akarunk jogtanácsadást és jogsegélyt nyújtani!

A Szolgálat és Becsület az egyesületi jogsegélyszolgálattal kapcsolatosan a jelen honlapunk “perindításról tájékoztató” linken belül nyitott önálló oldalt: JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT címmel.

Befejezésül: kizárólag az szbjogsegely@gmail.com címre kérünk minden jogi kérdést, tagsági azonosítóval együtt!

 Szolgálat és Becsület

You can leave a response, or trackback from your own site.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.