Egy társunk, aki segíteni indult el… Kövecs Gergő tűzoltó főtörzsőrmester emlékére

A Rám-szakadéknál november 1-jén, kora este egy sérült turista mentésére érkező tűzoltó vesztette életét. Tovább a langlovagok.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 hozzászólás: “Egy társunk, aki segíteni indult el… Kövecs Gergő tűzoltó főtörzsőrmester emlékére”

 1. agent007 szerint:

  Szóval beigazolódot a gyanum s az igazam, bátranélhettem a prejodikálás nem mindig szerencsés eszközével.

  Nem volt megfelelően ellátva a szükséges eszközzel a szerencsétlenül járt tűzoltó!
  Remélem aki gondatlnul elmulesztotta (munkáltató)a tölle elvárható módon való felszereléssel ellátni, mélyen belenyúl a zsebébe, hogy a családot kárpótolja ( ha egy fiatal élet elvesztését egyáltalán lehetséges anygi módon kárpótolni).

  Na ezért járt a kedvezményes nyugdíj a tűzoltóknak, és más rendvédelmiseknek, mert ők partancsra életük kockáztatásával nem egyszer silány felszereléssel mások által elvégezni nem kívánt munkájuk révén védik az életet, köz-és magán vagyont!
  A könyvtárost (hogy ezzel a pl.-val éljek)nem veszélyeztetik efféle hatások, legfeljebb a felelőtlenül magasba rosszul letett könyv eshet a felyükre.

  Tehát kárdezem, mindenkitől, higy igazságos a tűzoltó és a könyvtáros esetén egyazon nyugdíj korhatár alkalmazása, s hozzá teszem talán a tűzoltó kevesebb bérért teszi a szolgálatot???????????????????

  Kösszi agg alaptörvibíró!!!!!!!! Én inkább forró aranyba öntenék kezüket, mint hogy bebetonozzák öket.

 2. agent007 szerint:

  Remélem kiderül, hogy mi és hogy történt.
  Félek ez is el elsz sikálva, az igazi felelős nem lesz megnevezve, pedig az az igazi felelős, aki nem meg felelő felszereléssel, kiképzéssel rendelte el ez ilyen féle feladatok elvégzését.

  Ma reggel a TV2.ben Dudás Ádám megkérdezte, a mentésben résztvevő (nevére nem emlékszem) barlangi mentőt: a mentésben elhunyt tűzoltó felszerelése megfelelő volt a feladathoz?
  Barlangmentős válasza: “a vizsgálat tart”
  Azt hiszem ebben a válaszban minden benne van, nyilvánvaló a tűzoltó nem a feladatának elvégzésére alkalmas felszerelésben lett kivezényelve. Mig egy barlangimentő, hegyimentő telesen más felszereléssel (kell, hogy rendelkezzen mint, egy tűzoltó). Látható ausztriában a mentésben résztvevő felszerekésében és egy tűzoltó felszereltségében mekkora az eltérés, igazodva a feladat profilhoz.
  Magyarország jobban teljesít!?

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.