Egy síoktató irányítja a magyar rendőrök kiképzését

Vincze P. Mártont nevezték ki a rendőrök, a terrorelhárítók és a katasztrófavédők kiképzését irányító RSZKK élére. Az új igazgató síoktató, kinevezése előtt mindössze pár hónapot töltött a rendvédelem kötelékében – közölte a Mainap.hu. Tovább a nol.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

1 komment: “Egy síoktató irányítja a magyar rendőrök kiképzését”

  1. Halmos Edit szerint:

    Ó, igen, igen: a kormányzat számít a szenior állományúakra, azok tapasztalatára! Mégiscsak mekkora pazarlás az, hogy a drága pénzen tanult, szakmában járatos 45-50-esek képesek voltak kivonulni a fegyveresektől. Csak jöjjenek vissza, tárt karokkal várjuk őket! Azokat különösen, akiknek abszolút specifikus a tudásuk : rendőr – tanárok, kiképzők, lőgyakorlat-vezetők, gépjármű-vezetéstechnikájuk harcban edzett, kisujjukban az intézkedéstaktika, szagoltak veszélyes helyzeteket, tüzet-vizet-lőport, fékeztek meg lőfegyverrel hadonászót, biztosították egymást, ismerik egymás gondolatát, fél szavakból értik egymást, mert … síoktatók !?

    Ez a történet a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium új igazgatója történetének parafrázisa. A Battyhány család forog a sírjában. “Fidelitate et fortitudine”, ez volt a jelmondatuk. Hűséggel és bátorsággal.

    Kár, hogy nem a szakmához ,a szolgálathoz, a becsülethez, a hazához mutatnak hűséget és bátorságot ezek az új vezetők. Hanem nagy bátorsággal és szolgai hűséggel bújnak elő kenyéradó gazdáik nadrágja mögül, és maradnak lábközelben. Ha majd rosszul áll a szénájuk, talán egy nő szoknyája mögé iszkolnak ?

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.