Orbán: nem mondok le se a cigányokról, se a korai nyugdíjasokról

Orbán Viktor kormányfő interjúját sugározta csütörtök éjjel a lengyel közszolgálati televízió információs műsora: ebben a miniszterelnök “az erős társadalmi mobilizáció plebejus pártjának” nevezte a Fideszt, mely a “középosztály megerősítését” tartja fontosnak. Tovább a vg.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

14 hozzászólás: “Orbán: nem mondok le se a cigányokról, se a korai nyugdíjasokról”

 1. tompa szerint:

  Most már legyen elég, a 16 % csökkentés megvolt törvénytelenül, mostmár legyen vége. Dolgozzon közmunkán 47000-ért annak az anyja aki kitalálta!!!

 2. jhtfgzu szerint:

  nem látok benne semmi sertöt, mert egy mondatban szerepeltek a csoportok akiket visszakell vezetni a munka világába .. benne lehettek volna az egészséges rokinyugdijasok is…

 3. veterán szerint:

  Nem sajnálom,se a v…dát se a bűnöző barátait se a híveit.Ők sem sajnálják,se a családomat, se engem,se a becsületes embereket.Meglátszik,hogy kik is hisznek még nekik, sok embert megvezettek, lelkük rajta. De azt nem kell elfelejteni,hogy mindenkit elehet számoltatni, az elkövetett jog és alkotmánysértésért.Remélem minél hamarabb!!!! A 2/3-os fülkeforradalmároknak, pedig annyit sloga bice poraz vragu!

 4. tromzo szerint:

  Még annyit írnék le, hogy a munkám során minden bűnözőt elkaptunk, és a megérdemelt helyére juttattunk. Ha ismét vissza akarnak foglalkoztatni, hű leszek ehhez a régi munkavégzéshez. Így rettegjen minden bűnöző!!!!! Érti a diktátor is, és a cső….ék ba…ája is ugye???????

  Ui.: A választáson én is félre lettem vezetve, be lettem csapva, és a fideszre szavaztam, amit már megbántam, amelyik kutya tízet kölykezett. Félreértés ne essék, nem sírom, és akarom vissza az MSZP-t, de egy válság kezelő, szakértő kormányt igen, aki felelősségre vonja az ország elleni bűnelkövetőket, és az eddig hozott emberiség ellen hozott törvényeket megsemmisíti, a beültetett párt embereket a megfelelő helyre, teljes családi vagyonelkobzás mellett az utcára teszi. A nép ezt akarja. Éljenek meg úgy, ahogy, és amibe az embereket belekényszerítette ez a SZ….T BŰ..ZŐ, TO..J CSŐ…LÉK B…DA.

 5. tromzo szerint:

  Én a diktátorokat nem szoktam uramozni, és elvtársazni sem. Azt elfogadom, és kérem is, hogy engem, mint korkedvezménnyel nyugdíjba menő rendvédelmi dolgozót egy lapon említsenek a becsületesen dolgozó, és becsületesen adót bevalló, és fizető minden magyar állampolgárral. Ebbe beletartozik mindenki, aki a csonka kis hazánkban él, függetlenül az etnikumától, származásától, a bőrük színétől. Szerintem minden rétegből vannak normálisan gondolkodó, becsületes emberek.
  Viszont kikérem a magam, és minden becsületes volt kollégám nevében, hogy egy lapon emlegessenek mindenféle jöttment bűnözővel. Így a továbbiakban kikérem magamnak azt is, hogy egy lapon emlegessenek O…n V…r diktátorral, és a se..n…ló, b…ző b…jával. Korábban azt mondtam, (és most is ez a véleményem), hogy úgy teljen el a nap, és úgy feküdjünk le, hogy reggel nyugodtan keljünk fel. Ez a mostani cső…lék kormány vezetőiről nem várható el. Én végig merek menni az utcán, nem köpnek le, és Ők?
  Nyugodt lelkiismeretem tudatában kijelentem, és kérdezem, hogy a diktátor, és a csőcselék bandája melyik csoportba tartozik. Csak az egyikbe, vagy mindegyikbe be lehet sorolni? Én tudom, de van-e önkritikája valamelyiknek, és vállalja származását, tettét az emberek előtt.

 6. yenki szerint:

  Tisztelt Orbán Úr !Ha az a célja, hogy a közmunkaprogramba kényszerítsen én sem fogok lemondani magáról! Ön miből lett milliárdos? Még visszafogja ezt fizetni az országnak!

 7. veterán szerint:

  Nagyságos o….n vajda!Szeretném közölni, önnel és megélhetési politikus barátaival, hogy a becsületesen dolgozó, és adófizetö magyar állampolgárait,ne hasonlítgassa össze saját magával, és a kisebbségi etnikumhoz tartozó c……..l. Úgy látszik a fi…sz-k…p szótárába a BECSÜLET, JOGKÖVETŐ MAGATARTÁS=BŰNÖZÉS,INGYENÉLÉS szavakkal.

 8. Jászai Csaba szerint:

  Azért az erős, hogy egyetlen lapon említ bennünket a r…..al. Erős, mert a tőlem elvárt maximumot nyújtottam a teljes szolgálati időm alatt (megkérdezheti bármelyik kapitányomat), és még ma is nehezen tudom elképzelni, hogy életerős férfiak miért döglenek ötödmagukkal egy szobában még délelőtt tizenegykor is, vagy azt, ahogy ugyanekkor ásítozik és nyújtózkodik az utcán ahová lopni általában indult. Én az állammal (és nem egy kormánnyal) szerződtem és betartottam a szerződés rámeső részét, hát hogy mer engem azonos kategóriába terelni bármelyik c…….l? Hogy merészeli?

  • tűzoltó szerint:

   ne haragudj de gondold végig mit beszélsz.Cigány vagyok,tűzoltó,elvégeztem az összes iskolát ami a szolgálathoz kell,ugyanúgy dolgozom mint te,a családom többi tagja is szintúgy,adót fizetünk nem keveset,úgyhogy kérlek szépen gondold át amit az előbb csak úgy általánosságban írtál.A nem cigányok között is fellelhetők azok az emberek akikről beszélsz.Szerintem egy oldalon állunk csak meg vagyunk vezetve-osztva.

 9. zorró szerint:

  Persze hogy nem mond le a cigányokról( roma, ami egyébként lovári nyelven emberket jelent),hisz az legalább 1,2 millió szavazó.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.