“Csak addig fontos a munkavállaló, amíg el nem temetik” – így veszett el egy özvegyi jog

Hosszú hónapokig levelezett, kérvényezett egy pénzügyőr özvegye, míg végül csekély segítséget kapott elhunyt férje temetéséhez. Addig különböző, és rendre mondvacsinált, indokokkal hajtották el, eljutva arra a pontra is, amikor értesítették: a NAV nem is jogutódja a megszüntetett vám- és pénzügyőrségnek. Az eset nem egyedi, ezrek kerülhetnek hasonló szituációba. Tovább a hvg.hu cikkére!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 hozzászólás: ““Csak addig fontos a munkavállaló, amíg el nem temetik” – így veszett el egy özvegyi jog”

 1. tóth béla szerint:

  Teljes az értékrend borulás + elviselhetetlen a kontraszelekció (“megvett” diplomákkal pl.)…nem véletlenül távozott külföldre félmillió magyar, meg jó részünk ezért jött el nyugdíjba is valljuk meg – amiről ez a cikk szól – az is ezek következménye. / tisztelegve: egy volt pénzügyőr ( vitézi címmel kitüntetett Őseim emlékére is)

  • Agent007 szerint:

   Szevasz Kedves Tóth Béla! Jók az észrevételeid. Én is szép lasan kitelepítettem a családom, mert nem sok jó, és jövőt látok gyerekeimnek. Tudod Ausztriában nincsenek rendvédelmis, és rendvédelmisek között a fizetések között. Mint Mo. az or…..EK) és a “símí” rendőr között. Vagy a felsőbb vezetők, és beosztottak között. Ausztriában és nyugatabbra (a “kóceráj országokban”) a különbség 10-20% Nálunk 4-6 szoros különbség. Egyébként én is vissza mentem volna aktívnak, de persze ezen ismeretek, 10 évi uniós tagság után nem mennék vissza 400 eurós bérért, hanem mint a dél-dunántúli osztályok vezetői béréhez, és az eu bérekkel harmónizáló 2000 euros bruttó bérért. Vagy inkább mosogatok kint a nyugdíjacska mellett. Nyugger finánc.

 2. komáromi szerint:

  Sajnos itt is tisztán látszik milyen hányadék kuplerájt csinált a fityesz a rendvédelemből.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.