Brüsszeli utunk előtt…

2014. március 20-n az Európai Parlament Petíciós Bizottsága ismételten, immár második alkalommal tárgyalja a szolgálati nyugdíjak magyarországi megvonása okán kettő éve beadott petíciónkat.

A petíciónk tárgyalása előtt a Szolgálat és Becsület FelügPETI Secretaria brosyelő Bizottsága 2014. március 14-én beszámoltatta az egyesület elnökségét a Brüsszelbe tervezett utunkról és a bizottság előtti felszólalásunk tartalmi és formai elemeiről.

Az egyesület elnöksége részéről bemutattuk a Felügyelő Bizottságnak a Petíciós Bizottság tagjai részére elkészített, terveink szerint a meghallgatásunk előtt kiosztandó – angol-magyar nyelvű – nyomdai tájékoztató brosúránkat és az elektronikus prezentációnkat, amely szintén angol-magyar feliratú.

A Felügyelő Bizottság elfogadta az elnökség felkészüléséről adott tájékoztatásunkat, majd munkáját az egyesületi tagdíjak nyilvántartásainak és a befizetések soron kívüli ellenőrzésével zárta be március 14-n este.

2014. március 17-n az egyesület elnöksége dr. Bárándy Péter ügyvéddel találkozott Budapesten, ahol a brüsszeli utunkkal kapcsolatosan kaptunk eligazító-felkészítést.

Az egyesületünk delegációja 2014. március 18-n indul Brüsszelbe, s a tervek szerint március 21/22-n, éjszaka érkezik vissza Magyarországra.

 

Szolgálat és Becsület elnöksége

Both comments and pings are currently closed.