Bebetonozza a “sajátjait” az alkotmánybíróságba a Fidesz

„Saját” alkotmánybíróira szabott törvényjavaslatot a Fidesz: a parlament honlapjára csütörtök este felkerült „Alaptörvény-módosító saláta” eltörölné az alkotmánybírák esetében a hetven éves felső korhatárt. Ezzel öt jelenlegi, a Fidesz által kinevezett alkotmánybíró is évekkel többet tölthet majd hivatalában, és még a 2022-es választások idején is aktívak lesznek. Tovább a hvg.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 hozzászólás: “Bebetonozza a “sajátjait” az alkotmánybíróságba a Fidesz”

 1. vojvoda szerint:

  Azon alaptörvénybírókat, akik arra szavaztak,hogy nem alaptörvény ellenes a mi törvényesített jogfosztásunk azokat igenis betonozza be az a pártszövetség aki oda ültette őket.
  Olyan vastag beton szarkofágba,mint a Csernobili atom erőmű felrobbant részét,legalább ezer évre mert ezek addig közveszélyesek a demokráciára!!!

 2. Morfolgo szerint:

  Amit akarnak, az egy nemzet szégyene.
  Orvosilag bizonyított, hogy 70 év felett az agy rohamos tempóban veszti el bizonyos funkcióinak sebességét és lelassul, egyre inkább beszűkülő tudatot hozva létre. Ezt tudomásul kell venni, ez biológiai és nem érzelmi dolog.
  Az öregeket tisztelni kell, de feladatuk már a pihenés.
  Egy országban az alkotmányosság felügyeletét, bíráskodást 80 évesekre bízni enyhén szólva is nevetséges, de mégsem mosolygok, mert ez olyan mintha egy emberekkel teli busz volánja mögé is egy 80 évest ültetnénk hegyi szerpentin utakon.

 3. BB szerint:

  Jövő hónapban kimondják nagy vezírünkről, hogy Ő az isten!!!

 4. steiner gyula szerint:

  Undoritó amit a fityesz banda művel…még ez is???

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.