Akkor kellett volna!

Megnyomorított emberek, ember csoportok, akik egyik napról a másikra elveszítik azt a biztos talajt a lábuk alól, amelyen eddig álltak. Azt hitték, velük nem történhetnek borzalmak, velük nem lehet úgy bánni, mint a kutyával. Most kiderült, igenis lehet, és lesz ez még rosszabb is. Tovább a gyomroi-hirhatar.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 hozzászólás: “Akkor kellett volna!”

 1. E. Ferenc szerint:

  Bocs, az egyik kérdése

 2. E. Ferenc szerint:

  “Simicskó szerint reális 15 percért 670 ezer forint.
  Helyénvalónak tartja Simicskó István sportért felelős államtitkár, hogy tanácsadásért egy-egy személynek havi 670 ezer forint is kifizetésre kerül, bár arra semmilyen konkrét választ nem adott az államtitkár, hogy mire használják ezeket a tanácsokat.”

  http://www.atv.hu/belfold/20130801-simicsko-szerint-realis-15-percert-670-ezer-forint/hirkereso

  Strasbourgi Bíróság kérdései:

  5. Megmondható-e, hogy MIÉRT PONT A KÉRELMEZŐK vonatkozásában volt szükség az intézkedésre, és miért tartják a nyugdíjukat olyan nagy mértékűnek, ami vonatkozásában szükséges volt a beavatkozás?

  Válasz:
  Ku.vára irigyelték tőlük ezt a pénzt.
  Mivel irigy nép vagyunk népszerű volt az intézkedés.
  Egyéb indokot nem nagyon tudok, mert a korrupciót sajnos nem tudják, és/vagy nem is akarják fekszámolni.

  http://index.hu/gazdasag/2013/04/18/korrupcio/

 3. geeijoe szerint:

  Nos, ha az emberek nem lennének olyan birkák, mint amilyenek, akkor a díszes kormány már rég buktázott volna! Az említett devizahitelesek ügye, aztán a mi ügyünk és ha a volt magán-nyugdíjpénztári tagok is perelnének megtévesztés címén, hiszen azzal szorították sarokba őket, hogy ha maradnak a pénztárban, akkor nem lesz tovább szolgálati idejük. Ezt a hazug kormány azt követően, hogy a tagok átléptek az állami mocsárba, rögtön megváltoztatta, hogy mégis lesz szolgálati idő elszámolás, de ekkor már nem lehetett visszalépni a pénztárakba és 3000 milliárd forintot lenyúlt OV és a negyven rabló! Szóval ébresztő!

 4. T-34 szerint:

  Tisztelt kollégák !

  Tudja valaki hogy volt -e döntés az ügyünkben? Mert akkora a csend hogy már szinte zúg a fülem!!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.