A rokkantnyugdíj-rendszer visszaállítását követelik a rokkantak

A rokkantnyugdíj-rendszer visszaállítását követelik a segélyszerű ellátás helyett 426.661 korhatár alatti rokkant nevében abban a petícióban, amelyet hétfőn reggel adtak át Áder János köztársasági elnöknek címezve – tudatta a Magyar Szociális Fórum (MSZF). Az elnöki hivatal társadalmi kapcsolatok igazgatósága főosztályvezetőjének reggel átadott nyílt levelet a Magyar Szolidaritás Mozgalom Fogyatékossággal és Megváltozott Munkaképességgel Élők Tagozata, és a Magyar Szociális Fórum Összefogás a Korhatár Alatti Rokkantak Emberi Jogaiért csoportja jegyzi. Tovább a pestmegyei-hirhatar.hu cikkére!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 komment: “A rokkantnyugdíj-rendszer visszaállítását követelik a rokkantak”

  1. Budai László szerint:

    A fegyveres szervek HT.Állományából 67% Egészség károsodással 2006.ban Rokkantsági nyugállományba helyeztek. A TB. által elismert össz munkaviszonyomat akkor 33 évben állapították meg.
    Három évvel később felülvizsgálat szerin már csak 40% Volt. Ismét három év majd kormányváltás. Alkotmánymódosítás. Törvényváltás. N.R.SZ.H.B. Felülvizsgálat.Új törvény REHAB JÁRADÉK Vagy önkétes felülvizsgálat kérelem. Kérelmeztem Ismét Meg aláztak. Munka rehabilitációja egyéb okok miatt nem javasolt.Jogosult vagyok Rokkantsági ellátásra 57 évesen Az állapotom jelenleg is lefelé tendál Kardiológiai jellegű ami az évek múlásával csak romlik. 2016.ra tervezett felülvizsgálat ????? Ki vettek a nyugdíjas státusból ?????
    Szeretnék csatlakozni és Követelni az előző rendszerben megszerzett jogaim visszaállítását. A visszamenőleges hatájú törvények miatt kerültem lehetetlen helyzetbe. Köszönöm FIDESZ !!!! A szervezetbe vissza út számomra nincs. KÖZMUNKA program ??? Vagy a hitel károsultak sorsa??? Ócsa rezervátum ??? A lakás hitelemet úgy adta a BUDAPEST BANK HOGY AZ én Státusom az tökéletes biztosabb mint a munkahely. A nyugdíjakért az ÁLLAM Szavatol. Most mi van ?????? Megyünk a Rezervátumba Ócsára. SZOLGÁLTUNK ÉS EZT KAPTUK. ??????????
    Elkeseredésem depresszióba kerget!!!!!

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.