A kormány kész a bírói nyugdíjazás szabályait módosítani

Uniós tilalomba ütközik a magyar bírák kötelező nyugdíjkorhatárának 62 évre történő leszállítása a luxembourgi Európai Bíróság keddi ítélete szerint. A kormány tudomásul vette az ítéletet, Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta: a kormány javaslatot fog tenni a parlamentnek a bírói nyugdíjazás újraszabályozására. Tovább  a portfolio.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 hozzászólás: “A kormány kész a bírói nyugdíjazás szabályait módosítani”

 1. Jano szerint:

  Elgondolkodtató, hogy a 160 érintett bíró ügyét milyen hamar napirendre vette a luxembourgi Európai Bíróság. A több tízezer “korkedvezményes rendvédelmis” ügye pedig ráér. Reméljük mi is napirendre kerülünk egyszer.

 2. csefgab szerint:

  Megszeppent kisiskolásnak tűnik az ellenzék. Ki kellene használni ezeket az eseményeket, fennhangon kiabálni hogy micsoda aljasságokat követ el a hatalmon lévő kormány, törvénytelenségeket tesznek törvényekbe, hiába vannak demonstrációk, tiltakozások, nem érdekli őket! Az EU azért már kemény falat nekik, velük nem mernek eszetlenkedni. Kíváncsi leszek mikorra fogják módosítani a förmedvényüket!?

 3. Halmos Edit szerint:

  http://atv.hu/belfold/20121106_sandor_zsuzsa

  Azért a kormányfő vicces pasas,cirkuszba való : bohóctréfát is elő tudott varázsolni tavaly. A (dakota) közmondásai és retorikája meg egyenesen bámulni valók. A szavai ( amikre szerinte nem kell figyelni, csak a tetteire )mégis elárulják őt, az unortodox gondolkodását.

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.