A káosz iskolapéldája

Még csak az első hét telt el a rengeteg változtatással terhelt tanévből, a szülőkből, diákokból, tanárokból és szakmai szervezetekből máris dől a panasz. Összeszedtük az első pár iskolai nap tapasztalatait. Tovább a vasarnapihirek.hu cikkére!

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 hozzászólás: “A káosz iskolapéldája”

 1. Jocoba szerint:

  Csak nem a mi ügyünkben!

 2. István szerint:

  Hírekre várok, AB-legközelebbi döntése Szeptember vége Október
  eleje.

 3. Jocoba szerint:

  Az egészet kimondatlanul csak a tanárok megregulazására “fizetésemelés” miatt találták ki. Nehogy már a tanár ne dolgozzon ” csak azt nem mondták rájuk, mint ránk, hogy ingyenélők” és csak úgy felvegye a pénzt.
  Lady Rosa szerintem soha a büdös életbe nem tanított egy vidéki iskolában dunsztja sincs arrol, hogy a tanár otthon dolgozatot ír,javít este, kinyomtaja saját gépen a dolgozatot esetleg ruhát élelmet ad a gyereknek mert tanár és szereti a gyereket, egyszerűen szeret tanítani.
  Mi van azzal a gyerekkel aki nem eszik az iskolában reggel 8-16 órát ledolgozik (tanul) meleg kaja nuku (mert a szülő esetleg nem tudja kifizetni)majd utána tanul otthon. (egészséges nevelés, ne egyél sokat nem hízol el)Mert ugye a délután azt színes programokkal kell kitölteni a tanárnak (de hol, mivel, milyen körülmények között).És még lehetne sorolni a sok okosságot de teljesen felesleges….és minek?

Hozzászólás

You must be logged in to post a comment.